Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org23:33, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org08:16, 11 февруари 2017создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org12:03, 11 јануари 2022создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org01:07, 25 јануари 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org19:25, 3 јануари 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:28, 3 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org09:40, 16 декември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org21:32, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org20:00, 13 април 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org20:58, 25 август 2008создадена со најавување(?)525patroller
da.wikipedia.org05:59, 26 јуни 2012создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org00:14, 24 мај 2016создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org21:14, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:48, 25 август 2008домашно вики(?)48.540autoreviewer, extendedconfirmed, extendedmover, patroller, reviewer, rollbacker, templateeditor
en.wikibooks.org08:02, 29 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org18:03, 30 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org08:02, 29 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org08:02, 29 август 2008создадена со најавување(?)3
en.wikiversity.org08:02, 29 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org12:40, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org08:02, 29 август 2008создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org10:44, 21 април 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org14:40, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:49, 1 мај 2016создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org06:16, 30 октомври 2009создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org06:28, 30 октомври 2009создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org12:50, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org10:35, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org08:09, 31 јануари 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:29, 23 јануари 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org09:11, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org10:50, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org23:36, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org08:29, 30 октомври 2011создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org12:03, 11 јануари 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:59, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org10:49, 1 мај 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org21:55, 11 октомври 2009создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:38, 22 јули 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org08:02, 29 август 2008создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org13:31, 26 октомври 2009потврдено со лозинка(?)114autopatrolled
ms.wikipedia.org02:30, 16 јули 2009создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org09:25, 21 јануари 2010создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org02:30, 16 јули 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org15:30, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org11:02, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org14:54, 22 февруари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:13, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org06:53, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org23:08, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org21:38, 17 март 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org13:15, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org05:26, 30 декември 2009создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:48, 25 август 2008создадена со најавување(?)4
simple.wikiquote.org04:11, 24 јануари 2013создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org20:44, 8 септември 2008создадена со најавување(?)0
wikisource.org17:29, 6 март 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org05:39, 12 јули 2009создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org14:54, 14 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org05:38, 8 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:34, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org04:21, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:27, 31 јули 2016создадена со најавување(?)1reviewer
tg.wikipedia.org20:33, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org16:38, 31 јануари 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org07:07, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org11:55, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org19:15, 16 јануари 2022создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org05:39, 12 јули 2009создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:55, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)1.034
wikimania2017.wikimedia.org08:10, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org09:45, 16 декември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org01:29, 2 јануари 2010создадена со најавување(?)0