Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Chenzw
  • Зачленет: 09:22, 12 април 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 44.229
  • Број на приврзани сметки: 223
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org16:15, 31 јануари 2015создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org16:32, 29 април 2012создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org10:34, 20 март 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org11:53, 7 ноември 2008создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org03:34, 14 септември 2008создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org10:12, 9 март 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org10:57, 26 септември 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org17:25, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org09:46, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org15:51, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org15:54, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org12:18, 24 април 2009создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org12:59, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)4
bar.wikipedia.org17:29, 4 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org17:35, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org05:53, 17 август 2013создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org15:47, 29 јануари 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:30, 10 јули 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org09:51, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org09:46, 26 јули 2008создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org10:42, 26 јули 2008создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org15:09, 6 август 2013создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org16:55, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org09:41, 26 јули 2008создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org15:54, 17 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org11:27, 15 август 2008создадена со најавување(?)3
cbk-zam.wikipedia.org05:31, 23 јуни 2013создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org19:05, 15 август 2013создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org18:24, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org15:28, 10 септември 2008создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:09, 14 април 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org09:22, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)3.486image-reviewer
co.wikipedia.org14:28, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org04:45, 29 март 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org10:26, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org07:50, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:42, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org12:45, 11 септември 2008создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org14:24, 31 мај 2008создадена со најавување(?)5
de.wikibooks.org17:22, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org16:43, 28 февруари 2009создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org10:00, 6 јануари 2009создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org13:06, 8 јуни 2008создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org13:39, 4 мај 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org16:28, 22 август 2010создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org14:39, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org17:38, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org09:22, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)4.197extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org14:14, 13 април 2008создадена со најавување(?)5
en.wikinews.org13:30, 15 април 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org15:02, 16 април 2008создадена со најавување(?)22
en.wikisource.org13:56, 11 мај 2008создадена со најавување(?)9
en.wikiversity.org13:53, 28 април 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org07:25, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org09:23, 12 април 2008создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org14:20, 8 септември 2008создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org15:11, 1 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org05:23, 29 јуни 2008создадена со најавување(?)5
es.wikibooks.org16:49, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org04:07, 14 септември 2008создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org05:31, 23 јуни 2013создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org06:43, 18 јуни 2008создадена со најавување(?)6
eu.wikipedia.org16:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)4
fa.wikipedia.org14:23, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org05:23, 29 јуни 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:27, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)7
fr.wikinews.org03:36, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org16:12, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org06:19, 24 март 2013создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org03:32, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org15:35, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org04:44, 15 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org16:43, 6 август 2013создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org10:37, 1 јули 2008создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org16:43, 6 август 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:49, 26 јули 2008создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org10:26, 17 февруари 2009создадена со најавување(?)5
he.wikisource.org09:49, 26 јули 2008создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org17:30, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org13:04, 29 јули 2008создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org14:23, 23 октомври 2008создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org10:40, 8 април 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org10:04, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org03:19, 4 ноември 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org07:53, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org17:19, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org15:52, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:45, 8 септември 2008создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org13:20, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org15:20, 8 септември 2008создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org03:38, 18 јуни 2008создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org16:26, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org13:35, 6 јули 2009создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org15:56, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org11:32, 12 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org14:07, 16 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org02:22, 22 февруари 2015создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org17:28, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org07:13, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org09:24, 26 јули 2008создадена со најавување(?)5
kk.wikipedia.org16:25, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)1
km.wikipedia.org07:41, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org13:21, 10 октомври 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikibooks.org12:38, 20 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org06:10, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org13:21, 10 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org11:00, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org09:14, 26 јули 2008создадена со најавување(?)10
lad.wikipedia.org18:52, 14 април 2016создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org14:07, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org14:17, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org09:45, 27 јануари 2013создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org09:20, 26 јули 2008создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org13:51, 21 јули 2010создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:41, 24 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org12:38, 11 септември 2008создадена со најавување(?)14
lv.wikipedia.org14:24, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)3
mai.wikipedia.org09:27, 22 август 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org13:40, 22 мај 2008создадена со најавување(?)3
meta.wikimedia.org09:22, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)112autopatrolled
mk.wikipedia.org11:36, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org09:31, 26 јули 2008создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org16:28, 31 јануари 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org11:02, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)3
ms.wikipedia.org15:30, 29 јули 2008создадена со најавување(?)7
mt.wikipedia.org13:29, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org18:16, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org03:09, 27 јули 2008создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org18:43, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org11:14, 15 јануари 2009создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org11:01, 24 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org09:19, 5 јуни 2013создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org11:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org14:31, 3 мај 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:22, 8 септември 2008создадена со најавување(?)9
nn.wikipedia.org13:44, 30 јули 2008создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org05:23, 29 јуни 2008создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org17:10, 28 февруари 2015создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org16:28, 20 март 2009создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org14:22, 7 ноември 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org14:13, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org10:41, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org05:31, 23 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org05:23, 29 јуни 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org15:57, 9 јуни 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org06:56, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org05:31, 23 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org05:31, 23 јуни 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org11:16, 3 август 2008создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org17:13, 28 февруари 2015создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org16:38, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org08:45, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org07:27, 24 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org17:54, 10 март 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org14:09, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)6
ru.wikiquote.org10:32, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org10:05, 23 септември 2012создадена со најавување(?)3
rw.wikipedia.org07:28, 24 јуни 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org14:03, 18 октомври 2015создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org16:39, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org16:27, 9 ноември 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:14, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)2
sh.wiktionary.org12:32, 19 мај 2009создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:22, 12 април 2008домашно вики(?)35.388bureaucrat, sysop
simple.wikibooks.org10:47, 15 април 2008создадена со најавување(?)24
simple.wikiquote.org10:47, 15 април 2008создадена со најавување(?)126
simple.wiktionary.org09:22, 12 април 2008потврдено со лозинка(?)155
si.wikipedia.org12:12, 13 јануари 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org07:50, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)5
sk.wiktionary.org13:24, 13 јуни 2008создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org05:23, 29 јуни 2008создадена со најавување(?)5
sl.wikiquote.org10:32, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org09:06, 26 јули 2008создадена со најавување(?)8
wikisource.org04:05, 30 мај 2008создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org10:39, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org11:27, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)4
sq.wikiquote.org15:29, 27 август 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org16:06, 7 јуни 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org17:13, 11 јуни 2016создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org17:58, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:31, 26 јули 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org05:31, 23 јуни 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org17:59, 21 февруари 2015создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org17:45, 19 ноември 2016создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org11:29, 8 јуни 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org04:21, 14 септември 2008создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org18:03, 16 август 2015создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org08:25, 19 април 2008создадена со најавување(?)0reviewer
th.wikipedia.org15:22, 28 јули 2008создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org06:38, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org09:41, 26 јули 2008создадена со најавување(?)5
tk.wikipedia.org15:13, 6 март 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:59, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)11
tn.wikipedia.org09:13, 26 јули 2008создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org09:23, 26 јули 2008создадена со најавување(?)1
tpi.wikipedia.org03:48, 5 септември 2008создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org15:42, 29 септември 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:57, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org15:07, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:12, 1 октомври 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:46, 30 јануари 2009создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org11:09, 21 август 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org10:36, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org09:45, 26 јули 2008создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org04:19, 8 август 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org15:04, 8 септември 2008создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org10:30, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org15:29, 9 јуни 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:29, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:06, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)467
wikimania2008.wikimedia.org15:07, 5 мај 2008создадена со најавување(?)49
wikimania2009.wikimedia.org06:02, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org17:33, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org14:46, 28 јуни 2017создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:18, 1 август 2013создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org04:20, 14 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org12:28, 27 јули 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org15:06, 31 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org12:27, 27 јули 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org13:20, 17 април 2008создадена со најавување(?)5
zh.wikiquote.org10:32, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)4
zh.wikisource.org18:13, 18 октомври 2016создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org10:39, 22 август 2008создадена со најавување(?)0