Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Carn
  • Зачленет: 21:23, 27 мај 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 46.168
  • Број на приврзани сметки: 321
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org17:26, 28 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ace.wikipedia.org21:42, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org12:33, 18 јануари 2009создадена со најавување(?)3
af.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org11:35, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)10
am.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org12:01, 5 јуни 2013создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:53, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org08:19, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org12:16, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)8
az.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org18:13, 18 мај 2009создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org13:32, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org08:42, 23 декември 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org17:16, 5 август 2008создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org10:01, 14 ноември 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:50, 12 мај 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org09:02, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org23:22, 2 декември 2009создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)1.598autopatrolled
co.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org09:59, 16 јули 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:14, 18 мај 2009создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:35, 16 јули 2008создадена со најавување(?)6
de.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org12:30, 27 јануари 2009создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:07, 27 јануари 2009создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)1.127extendedconfirmed
en.wikibooks.org10:26, 14 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org10:26, 14 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org10:26, 14 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org10:26, 14 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org10:26, 14 јули 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org21:25, 27 март 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:00, 9 јули 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org00:14, 16 септември 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org15:37, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org22:29, 15 септември 2008создадена со најавување(?)20
es.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org23:47, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org11:30, 5 јуни 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org11:33, 5 ноември 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:25, 22 април 2009создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:24, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:14, 19 февруари 2009создадена со најавување(?)4
fr.wikisource.org18:00, 30 август 2019создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org17:56, 7 август 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org17:28, 22 април 2009создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:40, 14 декември 2016создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org22:35, 29 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org13:51, 20 јули 2010создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org10:06, 7 април 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:56, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org12:50, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org20:28, 12 октомври 2011создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org12:24, 27 јануари 2009создадена со најавување(?)4
it.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)3
ja.wikisource.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org12:08, 1 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org23:48, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org14:56, 14 декември 2015создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org13:08, 15 мај 2012создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org09:16, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:06, 9 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org18:23, 27 септември 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org23:01, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)125autopatrolled
meta.wikimedia.org23:00, 5 јуни 2008создадена со најавување(?)275autopatrolled
mg.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org11:17, 12 септември 2009создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org09:43, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:58, 8 декември 2008создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org20:51, 6 август 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org17:48, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org15:35, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org12:01, 5 јуни 2013создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org12:01, 5 јуни 2013создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org23:17, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org23:49, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org21:09, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:41, 2 јули 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:18, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org15:31, 3 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org13:04, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008домашно вики(?)39.833arbcom, editor, engineer, rollbacker, uploader
ru.wikibooks.org13:08, 16 јуни 2008создадена со најавување(?)6
ru.wikimedia.org09:43, 12 август 2009создадена со најавување(?)6
ru.wikinews.org23:19, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)54
ru.wikiquote.org05:33, 30 јули 2008создадена со најавување(?)5
ru.wikisource.org09:59, 5 октомври 2008создадена со најавување(?)8
ru.wikiversity.org13:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org14:56, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:15, 3 октомври 2008создадена со најавување(?)5
rw.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org18:23, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org00:41, 16 ноември 2008создадена со најавување(?)2
sh.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:57, 16 јули 2008создадена со најавување(?)3
simple.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:34, 29 септември 2008создадена со најавување(?)4
so.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org12:46, 4 јуни 2009создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:51, 6 август 2008создадена со најавување(?)6
sr.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org22:13, 21 август 2009создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:59, 30 ноември 2020создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org17:02, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org23:50, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org19:49, 14 јануари 2009создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org22:26, 3 јули 2008создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org20:35, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org07:24, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org15:02, 30 јули 2008создадена со најавување(?)35
uk.wikisource.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org10:15, 8 јули 2009создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org14:17, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org10:13, 5 јуни 2013создадена со најавување(?)3.002
wikimania.wikimedia.org10:42, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:47, 27 декември 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org23:51, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0