Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: CLo (WMF)
  • Зачленет: 17:49, 24 септември 2018 (пред 3 години)
  • Вкупно уредувања: 162
  • Број на приврзани сметки: 68
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org23:55, 4 декември 2018создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org21:01, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org17:20, 28 април 2022создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org18:52, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:40, 11 септември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org01:12, 4 декември 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:52, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)19
cs.wikipedia.org22:49, 11 септември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org18:32, 1 август 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org21:06, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org22:36, 6 ноември 2018создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org00:12, 26 септември 2018создадена со најавување(?)21
en.wikibooks.org00:57, 4 декември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org16:35, 22 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org18:26, 17 јули 2019создадена со најавување(?)3
en.wikisource.org22:37, 26 август 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org02:14, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:50, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org00:46, 12 септември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org00:06, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org18:56, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org00:59, 17 септември 2019создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org19:54, 11 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:50, 5 октомври 2018создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org19:22, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:55, 4 декември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:04, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:03, 5 август 2021создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org23:28, 6 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org21:24, 8 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org20:44, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:02, 8 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:53, 27 мај 2020создадена со најавување(?)2
ko.wikipedia.org17:16, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:49, 24 септември 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:49, 24 септември 2018создадена со најавување(?)5autopatrolled
meta.wikimedia.org17:49, 24 септември 2018нова сметка(?)94
nl.wikipedia.org23:50, 13 ноември 2018создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org00:39, 8 август 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org18:52, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:17, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:17, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:55, 11 септември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:30, 16 јули 2019создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org18:55, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org19:08, 26 септември 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:03, 9 март 2022создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org19:05, 2 август 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:37, 26 август 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org18:18, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:52, 16 август 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:25, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org00:57, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)9sysop
to.wikipedia.org20:28, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:03, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:31, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:21, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org17:33, 26 август 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org00:04, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org18:51, 10 март 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:50, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org01:42, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:41, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org01:16, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org00:38, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org19:49, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:12, 17 април 2019создадена со најавување(?)2