Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Bachounda
  • Зачленет: 10:06, 10 мај 2012 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 39.326
  • Број на приврзани сметки: 210
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org16:27, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org15:46, 28 септември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org12:19, 17 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org02:52, 14 април 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org00:15, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org12:51, 3 декември 2012создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org00:40, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org00:31, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org10:06, 10 мај 2012домашно вики(?)11.698editor, reviewer, rollbacker
ar.wikibooks.org09:42, 28 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org00:11, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org03:05, 25 март 2013создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org21:44, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)36
ar.wikisource.org16:08, 15 април 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org00:57, 12 мај 2012создадена со најавување(?)7
ar.wiktionary.org01:22, 3 декември 2012создадена со најавување(?)5
ary.wikipedia.org15:58, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org10:34, 28 ноември 2012создадена со најавување(?)18
ast.wikipedia.org10:27, 1 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org14:44, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org20:40, 30 април 2013создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:35, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org10:47, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org00:57, 12 мај 2012создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org10:04, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org23:55, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org12:08, 19 мај 2013создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:26, 3 мај 2014создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org00:45, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org15:23, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org11:19, 2 декември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org15:23, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org17:18, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org00:45, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org12:17, 30 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org21:01, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org12:53, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org12:31, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org16:33, 31 декември 2014создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org15:12, 25 јули 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org10:08, 10 мај 2012потврдено со лозинка(?)8.467autopatrolled, translationadmin
co.wikimedia.org00:13, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org10:38, 21 мај 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org22:06, 7 јануари 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org15:31, 31 март 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org16:57, 17 декември 2012создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org00:07, 3 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:06, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org01:14, 13 мај 2012создадена со најавување(?)5
de.wikibooks.org16:33, 7 јуни 2017создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org22:30, 17 декември 2015создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org20:17, 12 мај 2017создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org02:11, 21 април 2013создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org22:55, 2 декември 2012создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org13:04, 14 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org01:13, 13 мај 2012создадена со најавување(?)313
en.wikibooks.org20:49, 10 мај 2012создадена со најавување(?)2
en.wikinews.org20:49, 10 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:49, 10 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org20:49, 10 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org20:49, 10 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org12:44, 3 декември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org20:49, 10 мај 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org16:56, 17 декември 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:55, 15 мај 2012создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org22:06, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org23:56, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org16:39, 25 ноември 2012создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org15:48, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org10:06, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org14:42, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org14:42, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org14:42, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org17:05, 23 декември 2021создадена со најавување(?)246
fr.wikipedia.org10:06, 10 мај 2012потврдено по е-пошта(?)1.568accountcreator
fr.wikibooks.org00:38, 17 април 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org16:15, 17 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org20:59, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org16:15, 17 март 2015создадена со најавување(?)2
fr.wikiversity.org15:32, 26 септември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org02:35, 7 септември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org14:58, 20 ноември 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org15:08, 20 март 2014создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org20:44, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org10:01, 20 септември 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org11:54, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org15:34, 27 мај 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org14:46, 30 септември 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:06, 10 мај 2012потврдено по е-пошта(?)3.298
io.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org14:43, 22 јануари 2013создадена со најавување(?)4
it.wikiquote.org20:57, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org14:42, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org20:52, 22 октомври 2015создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org14:42, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org11:49, 26 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org14:43, 22 јануари 2013создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org14:40, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)3
ka.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:14, 20 август 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:09, 6 септември 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org23:38, 6 мај 2015создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org16:17, 15 март 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org11:47, 10 мај 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org12:25, 26 март 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org16:05, 15 април 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:49, 1 јуни 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:09, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org02:12, 21 април 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:49, 10 мај 2012создадена со најавување(?)108
meta.wikimedia.org10:06, 10 мај 2012потврдено по е-пошта(?)12.027translationadmin
mhr.wikipedia.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org12:13, 26 април 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org13:30, 21 мај 2017создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:35, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org15:13, 10 март 2014создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org15:24, 2 јули 2014создадена со најавување(?)1
ms.wiktionary.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org17:22, 30 јули 2014создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org11:23, 14 јануари 2015создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org04:14, 4 март 2013создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org15:08, 20 март 2014создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org15:26, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org10:05, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org21:37, 13 јуни 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org12:22, 20 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org23:55, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org11:19, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org15:41, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org19:06, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)105
pag.wikipedia.org16:35, 18 март 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org23:09, 9 декември 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org21:11, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org16:39, 31 декември 2014создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:20, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org03:04, 1 април 2018создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org13:07, 23 мај 2017создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org12:24, 26 март 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org21:53, 26 ноември 2012создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org15:58, 9 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org12:28, 20 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org13:00, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:27, 30 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org23:48, 7 мај 2015создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:09, 20 март 2014создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org21:52, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org17:02, 25 декември 2018создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org11:00, 14 јули 2022создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org17:00, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org10:06, 21 ноември 2012создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org14:42, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org14:45, 31 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org23:24, 4 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org12:25, 26 март 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org14:39, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org01:39, 24 април 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:49, 10 мај 2012создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org14:42, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:20, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org23:27, 27 март 2017создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org23:27, 27 март 2017создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org13:20, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:32, 21 октомври 2012создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org23:57, 7 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org21:23, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org11:20, 27 април 2015создадена со најавување(?)12
test.wikipedia.org16:19, 30 декември 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org23:27, 27 март 2017создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org12:33, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:58, 23 август 2014создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org10:03, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org02:09, 21 април 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org09:58, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:34, 9 декември 2012создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org16:43, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org02:12, 21 април 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org15:14, 10 март 2014создадена со најавување(?)1
ug.wikipedia.org10:34, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:43, 16 мај 2013создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org01:54, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:58, 31 декември 2015создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org12:02, 14 декември 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:44, 3 декември 2012создадена со најавување(?)440
wikimania2013.wikimedia.org03:35, 2 март 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2014.wikimedia.org12:58, 1 јануари 2014создадена со најавување(?)70
wikimania2015.wikimedia.org23:15, 15 август 2014создадена со најавување(?)444
wikimania2016.wikimedia.org04:08, 9 јули 2015создадена со најавување(?)116
wikimania2017.wikimedia.org12:19, 14 јуни 2016создадена со најавување(?)11
wikimania2018.wikimedia.org12:41, 14 август 2017создадена со најавување(?)18
wikimania.wikimedia.org16:57, 6 август 2018создадена со најавување(?)278
xh.wikipedia.org02:12, 21 април 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:38, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org10:35, 17 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:56, 17 декември 2012создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org21:49, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0