Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org22:37, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org22:37, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)35
ady.wikipedia.org20:09, 20 февруари 2016создадена со најавување(?)2
af.wikipedia.org20:10, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)22
af.wikibooks.org03:01, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)1
af.wikiquote.org19:50, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org05:39, 12 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org00:04, 28 март 2014создадена со најавување(?)3
als.wikipedia.org23:24, 20 март 2014создадена со најавување(?)5
am.wikipedia.org22:37, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)15
am.wiktionary.org01:31, 5 декември 2013создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org20:43, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)13
ang.wikibooks.org00:18, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org22:37, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org23:21, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)7
an.wiktionary.org22:37, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org00:57, 1 декември 2013создадена со најавување(?)3
ar.wikibooks.org22:50, 20 март 2014создадена со најавување(?)17rollbacker
ar.wikinews.org22:37, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)6
ar.wikiquote.org22:37, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)5
ar.wikisource.org20:32, 4 мај 2014создадена со најавување(?)5
ar.wikiversity.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)192
ar.wiktionary.org22:37, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)302
ary.wikipedia.org23:25, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org00:23, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)13
ast.wikipedia.org02:47, 9 март 2014создадена со најавување(?)16
ast.wiktionary.org23:03, 4 март 2014создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
as.wikisource.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org13:15, 7 декември 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ay.wiktionary.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org00:08, 2 јануари 2016создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org21:40, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)93
az.wikibooks.org01:03, 3 декември 2013создадена со најавување(?)2
az.wikiquote.org21:26, 27 март 2014создадена со најавување(?)6
az.wikisource.org16:31, 2 март 2014создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org14:35, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ban.wikipedia.org21:24, 15 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org19:33, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)33
bat-smg.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org14:26, 6 април 2014создадена со најавување(?)3
bcl.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org23:00, 2 март 2014создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org21:57, 30 септември 2013создадена со најавување(?)24
be.wikipedia.org20:33, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)4
be.wikibooks.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org01:09, 2 февруари 2015создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org23:41, 20 март 2014создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org19:56, 4 мај 2014создадена со најавување(?)134autopatrolled
bg.wikibooks.org20:26, 3 март 2014создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)6
bg.wikisource.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org21:53, 12 март 2014создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
bi.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org03:38, 8 март 2014создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org14:41, 6 март 2014создадена со најавување(?)71
bn.wikibooks.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
bn.wikisource.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org15:39, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)16
br.wikimedia.org22:08, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org14:19, 6 април 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org01:01, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)30
bs.wikibooks.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org19:35, 8 март 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
bxr.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org16:05, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org00:17, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org15:16, 15 март 2014создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org23:52, 22 март 2014создадена со најавување(?)4
cbk-zam.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org18:51, 3 март 2014создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org04:37, 16 август 2014создадена со најавување(?)6
ch.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org14:24, 26 февруари 2014создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org23:30, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)8
commons.wikimedia.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)413autopatrolled
co.wikipedia.org22:20, 2 март 2014создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org21:12, 16 април 2014создадена со најавување(?)9
csb.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org20:58, 23 март 2014создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org23:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org14:27, 16 јануари 2014создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org22:16, 2 март 2014создадена со најавување(?)20
cu.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:17, 25 февруари 2014создадена со најавување(?)10
cy.wikibooks.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org22:40, 28 март 2014создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org22:38, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)647
da.wikibooks.org23:18, 11 април 2014создадена со најавување(?)1.432
da.wikiquote.org00:30, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)47
da.wikisource.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org22:17, 3 ноември 2013создадена со најавување(?)555autoreview, editor
de.wikibooks.org22:46, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)61
de.wikinews.org03:32, 3 март 2014создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org02:02, 1 март 2014создадена со најавување(?)5
de.wikisource.org14:33, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)8
de.wikiversity.org19:36, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)21
de.wikivoyage.org22:56, 4 јануари 2014создадена со најавување(?)4
de.wiktionary.org16:01, 4 јануари 2014создадена со најавување(?)17
din.wikipedia.org02:43, 29 декември 2018создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
dk.wikimedia.org23:13, 12 ноември 2014создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org16:48, 29 октомври 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)6
el.wikipedia.org21:55, 21 април 2014создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org23:19, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)6
el.wikinews.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org23:40, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org23:30, 22 март 2014создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org19:35, 9 ноември 2013создадена со најавување(?)38
el.wikivoyage.org00:39, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org22:13, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)32
eml.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)1.496extendedconfirmed
en.wikibooks.org22:26, 8 април 2014потврдено со лозинка(?)8.341editor, sysop
en.wikinews.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)13
en.wikiquote.org21:57, 30 септември 2013создадена со најавување(?)6.413
en.wikisource.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)4
en.wikiversity.org22:10, 25 септември 2013домашно вики(?)19.428curator, sysop
en.wikivoyage.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)63
en.wiktionary.org21:57, 30 септември 2013создадена со најавување(?)41
eo.wikipedia.org14:18, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)8
eo.wikibooks.org21:22, 3 март 2014создадена со најавување(?)37
eo.wikinews.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org23:59, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org00:58, 1 декември 2013создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org02:08, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)32
es.wikinews.org20:16, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)15
es.wikiquote.org00:59, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)21
es.wikisource.org01:00, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)21
es.wikiversity.org20:16, 2 јануари 2014создадена со најавување(?)26
es.wikivoyage.org22:48, 25 февруари 2014создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org22:33, 5 декември 2013создадена со најавување(?)61
et.wikipedia.org21:30, 7 мај 2014создадена со најавување(?)68
et.wikibooks.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org20:41, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)68
eu.wikibooks.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
eu.wikiquote.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
fa.wikibooks.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)6
fa.wikinews.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org22:39, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)5
ff.wikipedia.org19:53, 18 август 2014создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org23:38, 14 септември 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)7
fi.wikinews.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org23:49, 1 март 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikisource.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org03:11, 1 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
fj.wikipedia.org23:28, 19 март 2014создадена со најавување(?)7
fj.wiktionary.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org03:31, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org03:07, 3 март 2014создадена со најавување(?)3
fo.wikisource.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:20, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)3
fr.wikibooks.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)13
fr.wikinews.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)5
fr.wikiquote.org00:33, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)13
fr.wikisource.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
fr.wikivoyage.org17:02, 16 март 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:39, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
fy.wikibooks.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org01:57, 19 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ga.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:40, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)17
gl.wikibooks.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org01:17, 27 март 2014создадена со најавување(?)1
gn.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org01:35, 22 јануари 2016создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org02:18, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org22:37, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)13
gu.wikiquote.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)6
ha.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ha.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org14:37, 6 март 2014создадена со најавување(?)5
he.wikipedia.org03:23, 23 јануари 2014создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org19:49, 23 март 2014создадена со најавување(?)4
he.wikinews.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org18:23, 28 март 2014создадена со најавување(?)6
he.wikisource.org22:36, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)4
he.wikivoyage.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org22:37, 26 февруари 2014создадена со најавување(?)6
hif.wikipedia.org00:13, 24 март 2014создадена со најавување(?)7
hif.wiktionary.org17:51, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:32, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)163
hi.wikibooks.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)13
hi.wikiquote.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org13:32, 13 септември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org01:20, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)9
hr.wikipedia.org20:23, 27 август 2014создадена со најавување(?)104
hr.wikibooks.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
hu.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org16:02, 4 март 2014создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org23:16, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org19:54, 4 мај 2014создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org23:06, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)7
hy.wikipedia.org20:40, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)38
hy.wikibooks.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org22:48, 7 мај 2014создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org19:53, 7 април 2019создадена со најавување(?)4
ia.wikipedia.org22:32, 19 март 2014создадена со најавување(?)19
ia.wikibooks.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org22:52, 11 април 2014создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org05:17, 4 март 2014создадена со најавување(?)5
id.wikibooks.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)39
id.wikiquote.org21:54, 2 март 2014создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org23:35, 14 септември 2014создадена со најавување(?)5
id.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)17
ie.wikipedia.org05:00, 4 мај 2014создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)10
ik.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)5
io.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
io.wiktionary.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)35
is.wikibooks.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org22:40, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org23:50, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)6
it.wikipedia.org23:04, 4 декември 2013создадена со најавување(?)2
it.wikibooks.org22:47, 25 февруари 2014создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org20:44, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org01:40, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)4
it.wikisource.org01:20, 17 ноември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org20:03, 23 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org00:18, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org20:12, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org00:10, 19 март 2014создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org23:28, 19 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org23:21, 6 март 2014создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org19:19, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org23:41, 28 март 2014создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org00:11, 29 март 2014создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org01:57, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)6
jv.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
kaa.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org23:51, 15 февруари 2014создадена со најавување(?)50
ka.wikibooks.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org15:37, 8 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ka.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org16:34, 20 ноември 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:37, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)3
kk.wikibooks.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)32
kk.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)69
kl.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org23:20, 8 ноември 2014создадена со најавување(?)50
km.wikibooks.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org23:35, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)5
kn.wikiquote.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org00:51, 29 март 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)25
ko.wikinews.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org02:09, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)19
ko.wikiversity.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
ko.wiktionary.org15:38, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)26
krc.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org22:55, 20 февруари 2014создадена со најавување(?)7
ku.wikibooks.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
kw.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org23:36, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)7
ky.wikibooks.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
lad.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org21:57, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)6
la.wikibooks.org22:49, 20 март 2014создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org16:07, 2 март 2014создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org02:40, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
li.wikibooks.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org22:41, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org18:01, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org14:34, 5 април 2014создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org21:27, 27 март 2014создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)12
lo.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org21:55, 16 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org23:56, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)57
lt.wikibooks.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org16:14, 4 март 2014создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)5
lv.wikipedia.org20:32, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)96
lv.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)12
mdf.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)499sysop
meta.wikimedia.org02:02, 29 септември 2013создадена со најавување(?)2.440sysop
mg.wikipedia.org04:52, 16 август 2014создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org22:45, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org14:53, 30 март 2014создадена со најавување(?)2
min.wiktionary.org05:56, 4 март 2022создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org23:38, 17 февруари 2014создадена со најавување(?)6
mk.wikibooks.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org18:18, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)18
ml.wikibooks.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org05:27, 24 февруари 2014создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org03:47, 2 март 2014создадена со најавување(?)33
mn.wiktionary.org19:27, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)7
mnw.wikipedia.org18:50, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org21:22, 3 октомври 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:43, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)97
ms.wikibooks.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
ms.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org23:24, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)9
mt.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org03:51, 19 декември 2017создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)18
my.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org04:48, 16 август 2014создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org23:04, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)1
nah.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org21:44, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
nds.wikipedia.org21:01, 28 март 2014создадена со најавување(?)4
nds.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org16:09, 2 март 2014создадена со најавување(?)11
ne.wikibooks.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
nl.wikipedia.org01:19, 5 декември 2013создадена со најавување(?)173
nl.wikibooks.org23:38, 20 март 2014создадена со најавување(?)241
nl.wikimedia.org22:03, 16 декември 2015создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org01:40, 26 јануари 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org22:32, 25 февруари 2014создадена со најавување(?)11
nl.wikisource.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org23:50, 19 април 2014создадена со најавување(?)4
nl.wiktionary.org14:35, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)23
nn.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)5
no.wikibooks.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)69
no.wikinews.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
no.wikisource.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)6
nqo.wikipedia.org17:41, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org23:01, 24 ноември 2013создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org14:18, 6 април 2014создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org20:51, 3 март 2014создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)8
oc.wikibooks.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org07:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org22:42, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)6
om.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org14:40, 6 март 2014создадена со најавување(?)4
or.wikisource.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org23:05, 5 декември 2013создадена со најавување(?)138
pag.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org20:47, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)18
pap.wikipedia.org01:20, 26 февруари 2014создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org04:05, 16 август 2014создадена со најавување(?)4
pa.wikibooks.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org19:52, 30 декември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
pdc.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org00:13, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)4
pi.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org22:42, 26 февруари 2014создадена со најавување(?)13
pl.wikimedia.org23:17, 9 февруари 2016создадена со најавување(?)2
pl.wikinews.org20:13, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org01:00, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)20
pl.wikisource.org23:54, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org01:19, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)6
pl.wiktionary.org14:19, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)13
pms.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
pnb.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org19:33, 16 април 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org23:12, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikibooks.org22:56, 17 декември 2013создадена со најавување(?)25
pt.wikinews.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
pt.wikiquote.org01:01, 8 декември 2013создадена со најавување(?)6
pt.wikisource.org16:17, 4 март 2014создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org22:24, 27 март 2014создадена со најавување(?)5
pt.wikivoyage.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org20:01, 15 април 2014создадена со најавување(?)18
qu.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org21:57, 20 март 2014создадена со најавување(?)1
rmy.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org01:54, 10 март 2014создадена со најавување(?)1
roa-rup.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org21:28, 1 април 2014создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org01:38, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org02:36, 3 април 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org14:56, 18 март 2014создадена со најавување(?)8
ro.wikivoyage.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
rue.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org22:05, 4 март 2014создадена со најавување(?)1
ru.wikibooks.org04:21, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)6
ru.wikimedia.org14:34, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)2
ru.wikinews.org20:27, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org20:26, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)5
ru.wikisource.org21:35, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)4
ru.wikiversity.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ru.wikivoyage.org21:58, 21 март 2014создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org02:06, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)21
rw.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sah.wikisource.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org05:00, 22 мај 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org22:33, 23 април 2014создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org21:38, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)61
sc.wikipedia.org23:49, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sd.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org22:43, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org23:03, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)12
sh.wiktionary.org01:40, 6 април 2014создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org21:07, 29 септември 2013создадена со најавување(?)147
simple.wiktionary.org01:01, 10 ноември 2013создадена со најавување(?)333
si.wikipedia.org20:21, 13 април 2014создадена со најавување(?)15
si.wikibooks.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org23:07, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)152
sk.wikibooks.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org20:32, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)88
sl.wikibooks.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sn.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
wikisource.org01:19, 17 ноември 2013создадена со најавување(?)6
so.wikipedia.org23:23, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)9
so.wiktionary.org23:21, 1 април 2014создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)125
sq.wikipedia.org22:15, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)106autoreview, editor, reviewer
sq.wikibooks.org16:38, 4 март 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
sq.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org23:16, 18 август 2014создадена со најавување(?)1
sr.wikibooks.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org04:04, 29 ноември 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
su.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
su.wikiquote.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org22:49, 4 март 2014создадена со најавување(?)4
sv.wikinews.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org00:09, 19 февруари 2014создадена со најавување(?)1
sv.wikiversity.org00:00, 8 јануари 2014создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org14:55, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)13
sw.wikipedia.org21:35, 5 април 2014создадена со најавување(?)15
sw.wiktionary.org14:49, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org00:28, 17 март 2014создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org22:42, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)73
ta.wikibooks.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)18
ta.wikinews.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org21:50, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)3
tcy.wikipedia.org20:33, 12 февруари 2017создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org03:37, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)20bureaucrat, sysop
test-commons.wikimedia.org23:23, 30 ноември 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org03:13, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)14
test.wikidata.org03:24, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)11
tet.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org02:12, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)28
te.wikibooks.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org19:27, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org20:16, 2 јануари 2014создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org22:14, 4 март 2014создадена со најавување(?)57
th.wikibooks.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
th.wikiquote.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org21:24, 14 септември 2014создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
tk.wiktionary.org22:44, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)26
tl.wikipedia.org14:21, 26 февруари 2014создадена со најавување(?)69
tl.wikibooks.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)188
tl.wiktionary.org01:21, 16 август 2014создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org21:43, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)4
tr.wikipedia.org01:24, 9 март 2014создадена со најавување(?)2
tr.wikibooks.org20:14, 17 април 2014создадена со најавување(?)12
tr.wikimedia.org13:51, 1 март 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org23:32, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)47
tr.wikisource.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)5
tr.wiktionary.org22:32, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)25
ts.wikipedia.org01:21, 2 март 2014создадена со најавување(?)47
ts.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org01:33, 7 април 2014создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org23:06, 18 февруари 2014создадена со најавување(?)3
tyv.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org14:41, 11 ноември 2014создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org20:53, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)1
ug.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikibooks.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:38, 16 април 2014создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org20:08, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org22:31, 24 февруари 2014создадена со најавување(?)5
ur.wikipedia.org01:53, 6 мај 2014создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org00:22, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)5
uz.wikiquote.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org00:31, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)5
vec.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)5
vep.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org19:41, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)99
vi.wikiquote.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)7
vi.wikisource.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org21:49, 28 март 2014создадена со најавување(?)16
vls.wikipedia.org23:07, 27 март 2014создадена со најавување(?)4
vo.wikipedia.org21:22, 16 април 2014создадена со најавување(?)3
vo.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org23:17, 16 февруари 2014создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:26, 28 септември 2013создадена со најавување(?)123
wikimania2014.wikimedia.org23:47, 28 јануари 2014создадена со најавување(?)4
wikimania2015.wikimedia.org20:11, 1 февруари 2015создадена со најавување(?)2
wikimania2016.wikimedia.org02:31, 19 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org02:11, 18 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org21:32, 27 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org04:13, 11 ноември 2020создадена со најавување(?)2
wo.wikipedia.org21:46, 5 мај 2014создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org00:07, 19 февруари 2014создадена со најавување(?)3
xal.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org00:09, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
yi.wikisource.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org22:46, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org01:04, 10 март 2014создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikisource.org22:46, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org22:46, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org21:21, 3 март 2014создадена со најавување(?)12
zh.wikipedia.org05:36, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)1
zh.wikibooks.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)3
zh.wikiversity.org18:06, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org02:22, 19 јануари 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org22:45, 22 ноември 2014создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org22:27, 25 февруари 2014создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org00:58, 5 декември 2013создадена со најавување(?)0