Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Andriy.v
  • Зачленет: 11:22, 5 август 2013 (пред 9 години)
  • Вкупно уредувања: 51.772
  • Број на приврзани сметки: 237
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org09:22, 18 декември 2015создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org22:09, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org22:11, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org13:19, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:16, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:11, 21 декември 2015создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:46, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org22:00, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org14:27, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org18:24, 7 јули 2018создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:48, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:56, 18 ноември 2015создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org22:51, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org22:53, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org21:56, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org15:59, 30 декември 2015создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org14:02, 1 август 2015создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org22:51, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org10:55, 21 ноември 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org23:11, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org23:25, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org16:54, 28 април 2016создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org23:28, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org23:28, 12 декември 2017создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org18:44, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org12:00, 9 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:46, 19 ноември 2015создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org23:44, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:46, 3 декември 2015создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org22:42, 28 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org23:51, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)2.711autopatrolled, filemover
co.wikipedia.org14:38, 19 декември 2017создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org00:31, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org15:32, 4 февруари 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org16:16, 16 мај 2015создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org11:39, 22 јануари 2022создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:02, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org10:16, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org21:23, 31 август 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:06, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org21:30, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org12:32, 27 март 2015создадена со најавување(?)3
de.wikiquote.org00:27, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org00:31, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:23, 13 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:37, 30 ноември 2013создадена со најавување(?)74
en.wikibooks.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org20:42, 20 октомври 2015создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org09:30, 20 мај 2015создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org03:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org15:06, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org01:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org09:35, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org17:03, 13 декември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org00:23, 18 март 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org21:03, 21 септември 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:36, 12 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org04:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:14, 28 јануари 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org02:11, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org10:54, 2 декември 2017создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org18:28, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org16:08, 8 декември 2016создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org02:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org23:41, 24 септември 2016создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org14:12, 2 јули 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org05:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org02:33, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:33, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org11:54, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org07:42, 30 септември 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org02:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org18:45, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org03:11, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org03:13, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org19:36, 9 септември 2015создадена со најавување(?)4
hy.wikipedia.org14:04, 5 август 2015создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org14:11, 31 август 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org18:40, 5 септември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org00:48, 26 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org03:38, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:58, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org03:40, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org11:22, 5 август 2013нова сметка(?)292
it.wikibooks.org17:12, 27 август 2016создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org18:18, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org13:15, 27 септември 2015создадена со најавување(?)3
it.wikiversity.org15:11, 23 октомври 2015создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org14:10, 12 април 2021создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org10:37, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org01:00, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:48, 31 декември 2015создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org04:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org21:50, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org04:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org11:01, 7 октомври 2015создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org09:29, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org11:59, 9 ноември 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org04:30, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:47, 7 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org18:21, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org08:35, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org09:22, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org10:21, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org08:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org18:44, 14 октомври 2016создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org08:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org05:06, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org18:43, 21 декември 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org11:26, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org10:48, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org23:30, 18 декември 2015создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)42
meta.wikimedia.org11:30, 27 ноември 2013создадена со најавување(?)66
mg.wikipedia.org05:45, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org21:47, 5 септември 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org11:09, 15 септември 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:05, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org16:18, 25 ноември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org06:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org06:23, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org17:48, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org19:04, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org22:11, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org18:52, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org06:59, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org12:33, 15 мај 2016создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org06:39, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org23:09, 28 март 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org06:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org06:45, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:49, 10 декември 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org06:57, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org06:59, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org21:02, 21 септември 2015создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org12:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org07:22, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org13:09, 19 септември 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org17:44, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org07:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org12:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org19:50, 26 јуни 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org10:58, 22 октомври 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org12:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org12:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org07:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org15:13, 21 јануари 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:51, 10 април 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org20:16, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org13:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org13:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org08:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org11:52, 9 декември 2017создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org18:24, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:46, 30 јули 2015создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:32, 25 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:44, 26 декември 2013создадена со најавување(?)66uploader
ru.wikibooks.org23:28, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org22:36, 17 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org22:02, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org11:12, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org12:02, 29 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org19:39, 19 септември 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org16:42, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:07, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org20:45, 15 април 2016создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org09:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:41, 17 ноември 2015создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org23:12, 24 септември 2015создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org09:26, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org15:54, 20 март 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org16:13, 30 декември 2014создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org15:59, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:20, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:29, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org13:30, 16 ноември 2015создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org18:47, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org09:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org00:18, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org10:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org10:09, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org02:03, 26 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org10:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org11:33, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:49, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org17:00, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org10:30, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org07:38, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org14:56, 9 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org21:41, 19 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:13, 3 септември 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:56, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org14:27, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:23, 29 јануари 2016создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org23:04, 29 март 2016создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org00:49, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org19:32, 4 мај 2016создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org18:09, 4 мај 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:45, 26 март 2014создадена со најавување(?)45.790checkuser, interface-admin, sysop
uk.wikibooks.org18:16, 3 март 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org21:11, 31 август 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org09:56, 28 март 2016создадена со најавување(?)4
uk.wikisource.org23:39, 9 март 2016создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org12:38, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org22:01, 19 септември 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org09:20, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org16:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org12:01, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org09:10, 16 јули 2016создадена со најавување(?)4
vls.wikipedia.org17:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org12:12, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org16:55, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:15, 28 јануари 2015создадена со најавување(?)2.692
wikimania2016.wikimedia.org15:26, 17 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org14:54, 30 мај 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org12:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org12:14, 22 јануари 2022создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org12:24, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org10:11, 18 ноември 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org12:36, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:30, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org12:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0