Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Anachronist
  • Зачленет: 20:54, 10 јануари 2011 (пред 11 година)
  • Вкупно уредувања: 58.639
  • Број на приврзани сметки: 75
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org02:31, 6 октомври 2011создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org23:15, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org19:26, 4 април 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org23:26, 25 јуни 2022создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:51, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org23:46, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:48, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)3
bs.wikipedia.org23:15, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:49, 25 февруари 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org20:42, 28 април 2011потврдено со лозинка(?)377autopatrolled
cs.wikipedia.org01:39, 19 март 2011создадена со најавување(?)4
da.wikipedia.org09:22, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org22:39, 4 февруари 2011создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org20:54, 10 јануари 2011домашно вики(?)57.797abusefilter, autoreviewer, sysop
en.wikibooks.org05:02, 17 јули 2013создадена со најавување(?)105autoreview, editor
en.wikinews.org05:02, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org05:02, 17 јули 2013создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org21:00, 28 април 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org05:02, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org05:02, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)78
es.wikipedia.org02:38, 6 октомври 2011создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org21:50, 1 август 2022создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org20:01, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org21:07, 14 април 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org01:14, 30 јули 2013создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org06:12, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:04, 22 август 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:24, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org09:52, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org20:13, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org15:20, 31 мај 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org00:01, 2 август 2011создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org00:33, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org02:42, 26 јули 2013создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org04:59, 27 октомври 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:18, 22 октомври 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:46, 30 јули 2013создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org05:42, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:47, 8 мај 2013создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org04:00, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)36
ml.wikipedia.org22:18, 22 октомври 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org17:24, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org19:23, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:54, 4 јуни 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org09:23, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org15:13, 26 јули 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:00, 8 ноември 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org08:44, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org01:35, 18 ноември 2012создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:52, 10 јули 2012создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org19:58, 3 март 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org20:11, 31 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org02:16, 16 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org00:31, 10 ноември 2011создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org03:26, 9 октомври 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org03:50, 23 јуни 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org14:57, 22 ноември 2011создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:02, 6 август 2014создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org00:00, 2 август 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org06:11, 10 август 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org06:44, 15 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org03:09, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org21:34, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:40, 26 јануари 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org21:33, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org04:41, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org21:19, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org00:42, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:33, 3 јуни 2013создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org01:29, 3 јули 2013создадена со најавување(?)227
wikimania2018.wikimedia.org18:36, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org23:05, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org17:53, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org19:05, 8 јануари 2012создадена со најавување(?)0