Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Althair
  • Зачленет: 21:37, 25 јуни 2017 (пред 5 години)
  • Вкупно уредувања: 62.027
  • Број на приврзани сметки: 184
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org23:48, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org02:06, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org17:46, 19 март 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org04:25, 24 ноември 2017создадена со најавување(?)10
ar.wikiquote.org20:15, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org16:41, 28 јули 2021создадена со најавување(?)1
arz.wikipedia.org18:18, 20 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
atj.wikipedia.org03:04, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org04:39, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org21:01, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org23:49, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org17:34, 8 јули 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org23:49, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)4
bg.wikipedia.org17:44, 23 март 2018создадена со најавување(?)2
bn.wikipedia.org03:07, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)4
br.wikipedia.org05:05, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org20:05, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org13:21, 6 септември 2017создадена со најавување(?)18
ca.wikimedia.org03:23, 10 април 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org19:57, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org17:06, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org03:35, 21 октомври 2017создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org02:47, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org18:03, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org22:02, 25 јуни 2017создадена со најавување(?)23.144autopatrolled, filemover
co.wikimedia.org20:25, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org21:58, 12 декември 2017создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org04:15, 5 март 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:22, 29 јуни 2017создадена со најавување(?)59
de.wikiversity.org21:49, 26 септември 2021создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org01:01, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org17:55, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org03:16, 23 март 2018создадена со најавување(?)1
eml.wikipedia.org16:56, 24 јуни 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:39, 25 јуни 2017создадена со најавување(?)807extendedconfirmed
en.wikibooks.org19:38, 8 септември 2017создадена со најавување(?)6
en.wikinews.org00:28, 26 февруари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org21:12, 8 септември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org22:14, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org22:22, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)3
en.wikivoyage.org03:28, 20 јули 2017создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org05:52, 8 септември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org15:16, 17 септември 2017создадена со најавување(?)1
eo.wikibooks.org23:57, 5 февруари 2022создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org21:37, 25 јуни 2017нова сметка(?)31.802abusefilter, patroller, rollbacker
es.wikibooks.org14:11, 8 септември 2017создадена со најавување(?)42
es.wikinews.org20:15, 27 август 2017создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org20:16, 27 август 2017создадена со најавување(?)9
es.wikisource.org01:34, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)153
es.wikiversity.org20:16, 27 август 2017создадена со најавување(?)626
es.wikivoyage.org03:19, 20 јули 2017создадена со најавување(?)954
es.wiktionary.org00:08, 30 јуни 2017создадена со најавување(?)17
et.wikipedia.org17:36, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:06, 11 декември 2017создадена со најавување(?)5
ext.wikipedia.org18:23, 25 август 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org22:00, 7 јуни 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:30, 12 декември 2017создадена со најавување(?)6
foundation.wikimedia.org22:23, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org00:33, 20 август 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org04:10, 11 јули 2017создадена со најавување(?)24
fr.wikibooks.org05:25, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org23:19, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org18:44, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org14:57, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org22:34, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
ga.wiktionary.org15:40, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org04:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
gl.wikibooks.org17:08, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org23:24, 20 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org14:22, 5 јуни 2019создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org23:53, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org17:57, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org03:40, 21 август 2017создадена со најавување(?)4
hi.wikipedia.org18:55, 21 август 2021создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org19:33, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)1
ht.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)3
hu.wikibooks.org16:33, 2 декември 2021создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:39, 7 март 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org03:36, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org21:47, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org03:04, 29 септември 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org22:36, 19 август 2019создадена со најавување(?)4
io.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:59, 29 јуни 2017создадена со најавување(?)58
it.wikisource.org03:19, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org03:22, 23 март 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org22:34, 22 март 2018создадена со најавување(?)5
ja.wiktionary.org19:00, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org18:41, 7 јули 2021создадена со најавување(?)3
kk.wikibooks.org19:21, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org21:40, 18 септември 2021создадена со најавување(?)8
ku.wikipedia.org16:34, 2 декември 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org17:39, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org16:23, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org18:36, 17 јануари 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org03:19, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org14:14, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org18:46, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:37, 25 јуни 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:34, 22 март 2018создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org21:37, 25 јуни 2017создадена со најавување(?)10
meta.wikimedia.org21:37, 25 јуни 2017создадена со најавување(?)212
mk.wikipedia.org23:48, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:01, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org23:23, 5 февруари 2022создадена со најавување(?)8
mr.wikipedia.org22:34, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org02:33, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org21:46, 11 март 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org20:10, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org16:30, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org01:57, 8 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org06:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)3
oc.wikipedia.org11:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org04:55, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:55, 12 март 2018создадена со најавување(?)12
pl.wikimedia.org23:04, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:11, 14 декември 2017создадена со најавување(?)3
pt.wikimedia.org20:06, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org04:58, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org17:55, 23 септември 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org22:34, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org17:42, 23 март 2018создадена со најавување(?)20
ru.wikimedia.org00:14, 3 април 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org23:32, 12 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org22:44, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org22:52, 13 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org17:42, 23 март 2018создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org11:10, 10 јуни 2022создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org11:10, 10 јуни 2022создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org16:08, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:43, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:34, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org22:34, 22 март 2018создадена со најавување(?)27
sl.wikipedia.org15:59, 29 јули 2019создадена со најавување(?)2
wikisource.org01:35, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:44, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org16:57, 16 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)3
su.wikipedia.org23:20, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org19:10, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)3
sw.wiktionary.org17:01, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org18:51, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org19:44, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org01:24, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org03:24, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org01:24, 28 август 2019создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org16:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)3
tr.wikivoyage.org15:42, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org17:39, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org02:47, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:54, 31 мај 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikibooks.org19:20, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:37, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org17:48, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org15:07, 5 февруари 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)5
war.wikipedia.org00:05, 18 јули 2022создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org00:07, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)3
wa.wiktionary.org00:24, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)3
www.wikidata.org02:05, 26 јуни 2017создадена со најавување(?)3.875
wikimania.wikimedia.org02:48, 30 мај 2019создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org02:15, 14 септември 2021создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org22:44, 22 март 2018создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org16:43, 3 јули 2022создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org17:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)5
zh.wikivoyage.org16:26, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org23:45, 22 март 2018создадена со најавување(?)2