Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org02:38, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org02:26, 6 јуни 2019нова сметка(?)3
en.wikisource.org15:21, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org02:41, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:26, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org03:24, 17 август 2019создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org02:26, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org17:18, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org00:41, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org02:27, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)0