Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org05:46, 25 декември 2019создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org15:52, 23 март 2017создадена со најавување(?)0
de.wikibooks.org06:28, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org23:44, 12 април 2013домашно вики(?)7
en.wikibooks.org06:23, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org06:25, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org06:24, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org06:24, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org06:21, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org06:20, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org06:20, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org00:09, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org06:28, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org06:28, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org06:28, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:48, 3 март 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org06:03, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org06:03, 25 декември 2019создадена со најавување(?)2
wikisource.org06:24, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org06:22, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org05:46, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org06:27, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0