Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
arz.wikipedia.org19:39, 2 јануари 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:29, 4 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:43, 5 јануари 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org10:35, 1 декември 2014создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org09:49, 23 јули 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:15, 31 август 2008домашно вики(?)17
en.wikibooks.org18:27, 14 март 2011создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:28, 21 декември 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org17:02, 23 мај 2011создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org19:52, 18 април 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org22:44, 2 април 2013создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org17:17, 8 декември 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:15, 31 август 2008потврдено со лозинка(?)32
fr.wikibooks.org13:05, 24 јануари 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org23:59, 31 август 2008создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org13:36, 5 јули 2016создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org18:38, 20 мај 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org14:12, 7 април 2011создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org08:49, 30 јули 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:35, 1 декември 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:28, 25 август 2013создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org19:21, 11 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org13:04, 16 август 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org12:44, 28 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org14:06, 5 јули 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:04, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org10:35, 1 декември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org10:46, 13 мај 2009создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:53, 8 јануари 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org18:38, 20 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org11:40, 24 мај 2011создадена со најавување(?)0