Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
als.wikipedia.org09:50, 13 април 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:58, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org15:07, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org00:08, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org14:13, 19 јули 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:39, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)4.287
cs.wikiquote.org07:47, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org09:52, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org14:37, 20 јуни 2014нова сметка(?)14
de.wikibooks.org18:39, 15 април 2016создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org22:16, 3 јули 2014создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org21:47, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org08:36, 7 март 2019создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org22:47, 12 април 2016создадена со најавување(?)1.689autopatrolled
de.wiktionary.org22:17, 14 март 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org14:38, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)8
en.wikibooks.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)124
en.wiktionary.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:36, 9 јули 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org10:52, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org14:08, 21 април 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org00:06, 16 април 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikibooks.org01:09, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org08:40, 12 април 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org21:25, 22 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org10:56, 2 август 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org13:03, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org10:22, 24 април 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org23:26, 4 август 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:55, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:49, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:56, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org14:57, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)15
nl.wikipedia.org09:37, 18 јануари 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org23:26, 19 март 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org14:10, 17 јули 2017создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org10:57, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org13:28, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org09:30, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:16, 21 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org05:49, 6 јули 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org01:01, 4 октомври 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org11:24, 5 јануари 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org12:28, 29 јули 2018создадена со најавување(?)0
wikisource.org10:49, 28 јуни 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:04, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org20:11, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org14:59, 20 јуни 2014создадена со најавување(?)9.115
wikimania.wikimedia.org08:43, 3 септември 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org12:25, 15 април 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org12:25, 15 април 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org14:10, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)0