Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org14:01, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org19:40, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org20:18, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org13:19, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org21:14, 7 март 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:51, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org22:07, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org12:16, 14 јули 2019создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org15:28, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org09:36, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org21:59, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org09:34, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org18:20, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:37, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org21:34, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org16:40, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org20:33, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org18:50, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org15:18, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org17:10, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:04, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org11:33, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org17:03, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org22:10, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:05, 13 декември 2019создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org09:35, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org13:36, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org20:01, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org17:41, 19 декември 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikibooks.org16:58, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org22:21, 27 декември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:55, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org22:21, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org17:05, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:59, 10 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org22:18, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org21:38, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org23:39, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org15:53, 9 мај 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org13:33, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org15:30, 14 декември 2019создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org13:22, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org06:36, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org13:36, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org09:54, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org22:52, 2 декември 2018нова сметка(?)26.849filemover, image-reviewer
crh.wikipedia.org22:54, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org14:15, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:35, 9 декември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org17:36, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org09:53, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org22:24, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org22:02, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org12:23, 11 август 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org15:02, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org21:58, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org16:36, 3 декември 2018создадена со најавување(?)3
de.wikibooks.org09:40, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org16:58, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org18:40, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org22:25, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org07:18, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org07:19, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org09:52, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org17:22, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:52, 3 декември 2018создадена со најавување(?)11.819accountcreator, extendedconfirmed, extendedmover, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org14:31, 23 декември 2018создадена со најавување(?)92
en.wikinews.org11:21, 28 август 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:39, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org19:02, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org10:08, 10 јули 2019создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org23:33, 7 декември 2018создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org14:23, 5 декември 2018создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org07:05, 11 септември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org09:57, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org14:10, 8 декември 2018создадена со најавување(?)3
es.wikibooks.org22:13, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org22:02, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org18:27, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org18:42, 5 декември 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org20:00, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org15:40, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:45, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org09:56, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org22:34, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org10:02, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org14:08, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org16:02, 29 август 2019создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org16:50, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org13:34, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org09:32, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org21:27, 6 декември 2018создадена со најавување(?)5
fr.wikibooks.org07:18, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org14:44, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:04, 16 април 2020создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org19:55, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org12:14, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org19:00, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org22:22, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org21:59, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org21:33, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org15:55, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org22:17, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org10:03, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org20:52, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org17:50, 5 декември 2018создадена со најавување(?)4
he.wikibooks.org16:49, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org23:39, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org19:55, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org13:34, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org22:13, 20 декември 2019создадена со најавување(?)1
hi.wikibooks.org09:30, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org21:59, 20 декември 2019создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org13:55, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:00, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:14, 4 април 2019создадена со најавување(?)3
hu.wikibooks.org17:18, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org14:44, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org19:55, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org14:11, 13 декември 2019создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org18:07, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org20:51, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)1
id.wikibooks.org19:53, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org09:46, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org20:06, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org20:26, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:48, 22 декември 2019создадена со најавување(?)14
inh.wikipedia.org22:13, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org16:57, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org20:03, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:31, 22 декември 2019создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org20:47, 19 март 2019создадена со најавување(?)3
it.wikibooks.org22:09, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org22:55, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org23:03, 29 декември 2018создадена со најавување(?)5
ja.wikibooks.org22:27, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org09:59, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org22:03, 25 декември 2019создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org09:51, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org15:56, 9 мај 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org15:40, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org09:51, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org21:23, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org19:38, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:20, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:49, 28 септември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org13:19, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org15:54, 9 мај 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org10:02, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org17:15, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org20:09, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org10:03, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org14:31, 9 јули 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org17:23, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org17:40, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:33, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org21:59, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org22:21, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org21:38, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org22:15, 25 декември 2019создадена со најавување(?)8
li.wikipedia.org09:50, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org17:09, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:52, 2 декември 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org17:00, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org19:39, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org17:40, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org17:09, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org22:52, 2 декември 2018создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org22:52, 2 декември 2018создадена со најавување(?)45autopatrolled
mg.wikipedia.org13:15, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org20:01, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org09:52, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org13:34, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org22:09, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org22:17, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org16:51, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org20:08, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org13:53, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org22:29, 30 мај 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org09:49, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org09:47, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org15:55, 9 мај 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org13:54, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org17:27, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org20:00, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org17:16, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:23, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:43, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org16:51, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org12:16, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org22:27, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org19:59, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org18:09, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org12:40, 3 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org20:24, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org22:31, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org09:48, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org22:07, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org19:49, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org13:55, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org19:35, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org17:17, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org19:52, 16 јули 2019создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org17:20, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org17:03, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org11:24, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org13:47, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org13:34, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:40, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org09:35, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org13:49, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org19:55, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org17:40, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org13:30, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org18:56, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org15:08, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org11:55, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org22:27, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org09:45, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org13:34, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org21:35, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org14:41, 11 мај 2020создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org10:07, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org21:37, 12 мај 2020создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org22:03, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org16:28, 5 април 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org13:34, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org13:54, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org10:14, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org09:46, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org17:07, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org09:49, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org16:05, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org17:17, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org15:57, 9 мај 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org09:07, 30 август 2019создадена со најавување(?)12
sc.wikipedia.org20:02, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org22:02, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org09:37, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org13:47, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org20:32, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:38, 7 декември 2018создадена со најавување(?)26
simple.wiktionary.org10:01, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org16:58, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org18:38, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:38, 8 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org18:07, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org22:00, 20 декември 2019создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org13:34, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org17:36, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org12:53, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:54, 7 јули 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org21:59, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org22:44, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org13:47, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org18:44, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org09:41, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org19:55, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org09:48, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org16:26, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org08:20, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:41, 19 декември 2019создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org19:40, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org13:47, 8 јули 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org22:18, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org19:55, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org22:06, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org06:46, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org20:27, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org16:53, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org11:23, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org18:33, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org13:34, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:20, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org13:54, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org14:41, 11 мај 2020создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org13:46, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:49, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org16:35, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org21:37, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:32, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org15:52, 9 мај 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org22:05, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org17:09, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org16:53, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org09:56, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org22:24, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org15:39, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org22:18, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org19:50, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org10:29, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org20:55, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org20:02, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:54, 5 декември 2018создадена со најавување(?)722
wikimania2017.wikimedia.org22:08, 13 мај 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:31, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org13:46, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org09:30, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org13:21, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org22:36, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org21:58, 25 декември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org11:24, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org15:40, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org08:41, 8 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org23:24, 6 декември 2018создадена со најавување(?)4
zh.wikibooks.org09:29, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org15:02, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org09:46, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org19:49, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0