Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org08:26, 18 јуни 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:28, 18 септември 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org12:35, 10 септември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:34, 5 август 2012нова сметка(?)21
en.wikiquote.org22:02, 2 јули 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org10:07, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org19:36, 14 јуни 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org13:17, 27 август 2014создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org08:55, 7 јуни 2013создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org14:43, 2 ноември 2015создадена со најавување(?)0