Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org20:49, 9 мај 2017создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org14:13, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org02:45, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:42, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org02:35, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org22:46, 3 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org02:35, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org19:09, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org20:32, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org21:54, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org00:01, 8 јануари 2017создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org07:18, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org21:46, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org21:57, 2 април 2017создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org05:57, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org21:13, 12 март 2017создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org02:47, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org08:14, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:03, 11 март 2017создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org02:41, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org02:41, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org05:53, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org02:47, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org07:29, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org23:00, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org20:40, 1 април 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org02:34, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)53.413image-reviewer
cs.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org19:34, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org01:00, 22 март 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org02:35, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org14:13, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)3
de.wikibooks.org14:13, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org12:13, 16 март 2017создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org06:30, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org18:01, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org19:25, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org21:05, 11 март 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org18:37, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org02:32, 26 ноември 2008домашно вики(?)16.405extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org14:10, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org04:44, 19 септември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org04:44, 19 септември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org10:29, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org04:44, 19 септември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org09:31, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org12:01, 4 декември 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org02:35, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org02:35, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org08:59, 1 мај 2017создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org22:54, 1 ноември 2011создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org07:33, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org21:38, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org02:45, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org02:35, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org21:48, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org02:45, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org01:13, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org22:45, 3 февруари 2017создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org22:46, 3 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org02:36, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)4
fr.wikibooks.org14:12, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org12:18, 16 март 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org07:23, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org21:05, 11 март 2017создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org03:15, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org22:42, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org15:40, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org02:49, 30 март 2017создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org02:45, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org12:25, 16 март 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org02:47, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org01:05, 22 март 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org05:31, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org04:36, 10 ноември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org02:40, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org04:44, 19 септември 2011создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org02:38, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)5
it.wikinews.org12:11, 16 март 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org07:05, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org03:35, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:43, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org03:10, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org03:21, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org22:39, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org01:02, 22 март 2017создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org03:17, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org21:46, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org07:11, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org21:05, 11 март 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org14:12, 13 февруари 2009создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org22:50, 3 февруари 2017создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org08:15, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org05:27, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org02:22, 26 октомври 2009создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org02:32, 26 ноември 2008потврдено со лозинка(?)6
mg.wikipedia.org00:27, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org12:18, 16 март 2017создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org21:05, 11 март 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:49, 8 март 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org02:41, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org21:53, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org07:18, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org02:47, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org22:19, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org03:36, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org02:45, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org20:32, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org00:48, 30 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org03:40, 22 март 2017создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org03:10, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org02:39, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org19:54, 8 март 2017создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org12:12, 16 март 2017создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org01:02, 22 март 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org21:03, 11 март 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org22:42, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org22:56, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org02:39, 6 јануари 2017создадена со најавување(?)3
ru.wikinews.org02:29, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org07:26, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org17:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org12:18, 16 март 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org06:59, 4 септември 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org22:58, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org10:56, 22 јануари 2017создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:25, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org22:54, 3 февруари 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org02:36, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)10
sk.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
wikisource.org02:46, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org04:44, 19 септември 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org19:48, 8 март 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org10:40, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org23:33, 2 ноември 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org06:09, 14 јануари 2017создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org09:55, 26 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org02:47, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org19:48, 8 март 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org02:36, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org07:01, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org05:49, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org02:45, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org07:05, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org21:33, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org02:47, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org06:43, 13 мај 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org08:04, 6 декември 2016создадена со најавување(?)26.266rollbacker
wikimania2017.wikimedia.org00:15, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org07:27, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org07:29, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org02:45, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org21:46, 12 март 2017создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org02:44, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:43, 28 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org22:45, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)1