Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org19:37, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org19:36, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org05:46, 4 јули 2018создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:14, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org19:39, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org19:12, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org16:40, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org19:38, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org19:36, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:39, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org13:28, 19 мај 2016создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org16:09, 21 март 2018создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org17:15, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org10:23, 12 октомври 2014создадена со најавување(?)464
cs.wikipedia.org11:19, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org14:01, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:38, 2 февруари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org19:38, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org06:42, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:23, 12 октомври 2014создадена со најавување(?)6
en.wikibooks.org14:47, 16 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org15:52, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org14:47, 16 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org15:52, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org14:47, 16 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org14:47, 16 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org14:47, 16 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org19:12, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:21, 27 мај 2016создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:38, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org11:44, 22 септември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org11:51, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org05:28, 14 мај 2022создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org19:38, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:03, 11 мај 2016создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org19:35, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org05:56, 25 април 2022создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:38, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org19:39, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org18:26, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org06:00, 25 април 2022создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:35, 26 јули 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:35, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:37, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org16:18, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org19:36, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org19:38, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:31, 8 декември 2018создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org19:37, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org19:37, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:23, 12 октомври 2014создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org19:12, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org19:35, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org08:05, 19 септември 2015создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org19:38, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:15, 31 март 2015создадена со најавување(?)9
ja.wikisource.org04:41, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org18:20, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org18:00, 3 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org19:39, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org15:21, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:20, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:36, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:11, 4 јуни 2016создадена со најавување(?)6
ku.wikipedia.org19:38, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:49, 15 декември 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org19:39, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:12, 11 октомври 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org15:47, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org14:47, 16 мај 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org15:12, 11 октомври 2014создадена со најавување(?)25
mg.wikipedia.org12:14, 30 август 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:13, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org19:12, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org19:39, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org19:36, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:14, 29 мај 2016создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org14:40, 19 декември 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org16:02, 15 февруари 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org19:39, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:22, 23 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org15:31, 21 септември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org12:00, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:00, 24 април 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:38, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:37, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:13, 19 јули 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org10:23, 12 октомври 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org16:18, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org11:18, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org17:22, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org19:35, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:43, 31 октомври 2015создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org17:23, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org15:42, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org20:02, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org19:37, 25 март 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org19:07, 6 април 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:15, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org19:35, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:12, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org10:18, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org18:35, 21 април 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org14:47, 16 мај 2015создадена со најавување(?)466
wikimania2016.wikimedia.org12:49, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org20:34, 15 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org16:50, 15 декември 2015создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:36, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org19:35, 26 март 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org09:44, 27 август 2015создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org21:10, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org16:04, 20 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org12:24, 11 октомври 2014нова сметка(?)13.196extendedconfirmed, ipblock-exempt, patroller, rollbacker
zh.wikibooks.org03:46, 21 септември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org10:23, 12 октомври 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org13:53, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org15:52, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org14:11, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org18:45, 7 февруари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org13:25, 31 мај 2016создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org19:36, 26 март 2020создадена со најавување(?)0