Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org08:38, 3 септември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org10:07, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org02:26, 12 февруари 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:12, 31 март 2013создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org08:22, 5 април 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:04, 23 април 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org12:18, 30 октомври 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org21:13, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org11:57, 18 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:07, 15 декември 2012нова сметка(?)8
en.wikibooks.org18:58, 2 април 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org21:24, 7 август 2013создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org19:55, 27 мај 2016создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org21:09, 19 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:43, 11 јуни 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org10:31, 29 ноември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:52, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org10:44, 29 октомври 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org10:44, 29 октомври 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org10:47, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org15:52, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:24, 4 декември 2013создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org10:44, 29 октомври 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org10:52, 29 април 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org07:58, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org11:28, 16 октомври 2013создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org15:09, 15 декември 2012создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org21:35, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:36, 3 мај 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:29, 8 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org10:04, 26 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org12:26, 14 март 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org11:35, 13 август 2015создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:02, 12 август 2015создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org15:34, 1 март 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org12:27, 5 декември 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:24, 4 декември 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org19:55, 27 мај 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org12:09, 30 март 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:44, 15 мај 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:13, 6 мај 2015создадена со најавување(?)0