Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org23:41, 26 февруари 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:27, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)72
de.wikipedia.org09:25, 22 декември 2012создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org14:08, 22 април 2009нова сметка(?)2.259extendedconfirmed
en.wikibooks.org12:26, 29 август 2012создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org22:45, 10 август 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org12:54, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org22:42, 10 август 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org06:06, 29 април 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org06:06, 29 април 2014создадена со најавување(?)14
en.wiktionary.org22:50, 10 август 2012создадена со најавување(?)5
eo.wikipedia.org11:42, 23 април 2014создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org10:38, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org12:47, 22 октомври 2016создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org15:56, 21 септември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org21:18, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org15:56, 21 септември 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:46, 3 јули 2014создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:22, 4 мај 2014создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org06:06, 29 април 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org10:37, 12 август 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:22, 4 август 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:08, 5 септември 2012создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org13:17, 20 мај 2010создадена со најавување(?)30
ms.wikipedia.org14:37, 17 мај 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org10:06, 20 декември 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org14:12, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org07:53, 18 август 2012создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:06, 31 август 2012создадена со најавување(?)8
wikisource.org08:09, 4 февруари 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org06:06, 29 април 2014создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org14:26, 21 март 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org19:01, 4 мај 2014создадена со најавување(?)4
ur.wiktionary.org11:13, 4 јуни 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org06:06, 29 април 2014создадена со најавување(?)44
wikimania2015.wikimedia.org18:42, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org12:15, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org01:26, 4 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org08:54, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org06:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0