Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ast.wikipedia.org19:48, 9 мај 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org06:06, 30 мај 2013создадена со најавување(?)10
de.wikipedia.org23:54, 2 декември 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org00:53, 2 јуни 2013создадена со најавување(?)898extendedconfirmed
en.wikibooks.org01:42, 20 април 2018создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org00:17, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org03:52, 21 април 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org06:12, 18 април 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org01:40, 20 април 2018создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org07:48, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:52, 7 април 2010нова сметка(?)142
es.wikibooks.org00:35, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org02:27, 22 април 2018создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org04:55, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org23:57, 2 декември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org05:53, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org13:13, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org06:49, 31 мај 2022создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org04:46, 20 мај 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org02:00, 1 август 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org08:56, 20 јули 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:58, 19 мај 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org14:34, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org05:54, 30 септември 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org01:38, 30 ноември 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org01:56, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org18:20, 5 мај 2013создадена со најавување(?)17
nl.wikipedia.org03:56, 29 април 2022создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org06:44, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org22:27, 10 јули 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org03:30, 8 јуни 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org04:10, 27 декември 2018создадена со најавување(?)0
wikisource.org02:20, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org00:14, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org02:29, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org17:47, 2 декември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org05:59, 27 мај 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:39, 1 декември 2016создадена со најавување(?)38