Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
de.wikipedia.org14:53, 29 август 2017нова сметка(?)10
en.wikipedia.org16:57, 11 септември 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:53, 29 август 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org14:53, 29 август 2017создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org14:53, 29 август 2017создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org20:40, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)0