Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org11:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org06:01, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)3
bg.wikinews.org10:26, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:19, 24 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org11:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org08:37, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)75
cs.wikipedia.org10:48, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org11:48, 12 јули 2016создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org11:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org10:51, 15 февруари 2015создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org11:53, 15 јануари 2016создадена со најавување(?)6
el.wikinews.org21:33, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org13:09, 13 март 2013нова сметка(?)431
en.wikibooks.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)3
en.wikinews.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)2.059
en.wikiquote.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org06:42, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:06, 13 февруари 2015создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org08:33, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)8
fa.wikinews.org08:11, 3 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:29, 15 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org11:53, 15 јануари 2016создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org13:29, 18 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org18:18, 13 ноември 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org11:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org08:33, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:23, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org22:23, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org07:28, 3 март 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org18:54, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org11:23, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:42, 13 февруари 2015создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org22:19, 24 ноември 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)4
meta.wikimedia.org10:43, 13 февруари 2015создадена со најавување(?)6
ms.wikipedia.org18:39, 30 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:27, 20 декември 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org21:03, 12 август 2017создадена со најавување(?)10
no.wikipedia.org10:49, 20 јануари 2017создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org19:37, 18 декември 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org08:33, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:34, 3 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org08:33, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:36, 13 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org08:33, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org19:46, 11 февруари 2016создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org08:36, 25 јануари 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org08:32, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org22:14, 21 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org22:04, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org21:34, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org10:26, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org20:57, 20 јануари 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org06:43, 14 февруари 2015создадена со најавување(?)9
wikimania2017.wikimedia.org21:42, 12 август 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org08:11, 3 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org07:00, 21 февруари 2016создадена со најавување(?)0