Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ast.wikipedia.org19:45, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:13, 27 јануари 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org11:47, 30 јануари 2019создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org18:51, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org22:54, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org13:19, 31 јануари 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:48, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:49, 23 јануари 2019нова сметка(?)1.448
es.wikiquote.org11:34, 15 јули 2020создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org11:18, 20 август 2022создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org19:18, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org15:44, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org20:49, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org11:29, 15 август 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:47, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:49, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:49, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org21:49, 23 јануари 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:36, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org17:15, 21 август 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:16, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org11:30, 21 август 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org11:42, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:39, 15 мај 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org12:25, 19 мај 2023создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:29, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)7
zh.wikipedia.org11:35, 27 септември 2022создадена со најавување(?)0