Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
en.wikipedia.org06:26, 16 ноември 2018нова сметка(?)0
login.wikimedia.org06:26, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org06:26, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org06:26, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
test2.wikipedia.org06:42, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org06:41, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0