Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
am.wikipedia.org23:36, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org01:41, 18 август 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:58, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org16:56, 18 јуни 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:26, 27 април 2018создадена со најавување(?)11
de.wikipedia.org01:08, 22 јули 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org03:04, 25 април 2018нова сметка(?)927extendedconfirmed
en.wikibooks.org12:56, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org21:49, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:15, 18 август 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org22:30, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:30, 14 август 2018создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org00:25, 3 мај 2018создадена со најавување(?)10
hr.wikipedia.org21:23, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org12:32, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org09:24, 20 септември 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org03:04, 25 април 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org03:05, 25 април 2018создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org03:04, 25 април 2018создадена со најавување(?)5
nl.wikipedia.org16:24, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:16, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org21:23, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org21:38, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:02, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:28, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org18:24, 16 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org13:07, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0