Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org07:32, 24 март 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org00:07, 31 јули 2012создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org03:48, 6 март 2015создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org06:12, 27 октомври 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org04:13, 7 јануари 2014создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org02:18, 17 август 2011создадена со најавување(?)75
cu.wikipedia.org06:02, 6 август 2011создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:22, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org16:05, 31 август 2011создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org04:08, 31 октомври 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org06:48, 29 ноември 2010нова сметка(?)164
en.wikibooks.org05:27, 3 септември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org03:12, 10 јули 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org08:19, 6 септември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org02:18, 21 август 2011создадена со најавување(?)13
en.wikiversity.org03:12, 10 јули 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org14:44, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:53, 6 февруари 2011создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org09:43, 25 ноември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:56, 26 август 2011создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org07:20, 16 април 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org07:17, 14 септември 2013создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org07:31, 24 март 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org13:06, 12 мај 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org09:08, 22 септември 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org07:53, 3 август 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org06:20, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)5
ja.wikiquote.org07:31, 3 декември 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org06:47, 28 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org01:39, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org10:39, 31 август 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org17:29, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:10, 28 јуни 2012создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org09:25, 29 август 2011создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org06:54, 18 март 2014создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org23:46, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:57, 20 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:51, 29 август 2011создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org07:30, 4 септември 2011создадена со најавување(?)2
meta.wikimedia.org07:51, 17 декември 2010создадена со најавување(?)33
ms.wikipedia.org07:12, 1 август 2011создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org07:06, 1 август 2011создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org04:43, 12 март 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:17, 17 август 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org22:53, 22 март 2014создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org23:54, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:38, 6 март 2012создадена со најавување(?)0
wikisource.org03:29, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org03:12, 10 јули 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org05:42, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org10:17, 18 јуни 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org04:09, 7 јануари 2014создадена со најавување(?)14
wikimania2014.wikimedia.org21:03, 29 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org07:07, 1 август 2011создадена со најавување(?)1
zh-classical.wikipedia.org08:29, 3 септември 2011создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org03:51, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:00, 26 август 2011потврдено со лозинка(?)783extendedconfirmed, ipblock-exempt
zh.wikibooks.org08:33, 3 ноември 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org03:04, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org08:06, 21 октомври 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org02:16, 21 август 2011создадена со најавување(?)9
zh.wikiversity.org09:00, 5 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org11:42, 29 ноември 2014создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org02:57, 1 мај 2012создадена со најавување(?)2