Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org08:27, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org13:41, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org23:32, 18 мај 2021создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org16:29, 18 септември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:59, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org18:33, 9 април 2021создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org02:15, 30 септември 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org16:08, 6 мај 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org07:07, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org11:11, 9 мај 2021создадена со најавување(?)2
ay.wikipedia.org11:43, 10 јуни 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org21:32, 27 декември 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org07:11, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org06:55, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org15:09, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org19:03, 6 јуни 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org07:14, 16 септември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org19:27, 14 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org16:26, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org08:27, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org16:23, 18 септември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:07, 4 октомври 2020нова сметка(?)5.695autopatrolled
bn.wikibooks.org20:39, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org19:34, 9 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org18:58, 9 април 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org20:39, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org12:47, 23 април 2021создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org16:30, 18 септември 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:10, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org14:22, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org01:48, 30 септември 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org21:25, 9 октомври 2020создадена со најавување(?)5.786
cs.wikipedia.org20:53, 25 декември 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org09:34, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org06:40, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org23:06, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:27, 2 април 2021создадена со најавување(?)4
diq.wikipedia.org10:42, 22 јануари 2022создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org07:10, 4 април 2022создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org20:50, 6 јуни 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org20:22, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:01, 24 октомври 2020создадена со најавување(?)912extendedconfirmed
en.wikibooks.org01:07, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org09:16, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org13:19, 12 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org10:27, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org23:35, 18 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org04:38, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org19:54, 9 октомври 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org22:22, 18 септември 2021создадена со најавување(?)5
es.wikipedia.org11:08, 7 мај 2021создадена со најавување(?)5
et.wikipedia.org14:51, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org15:03, 2 мај 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org08:56, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org09:11, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org07:59, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:02, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org11:25, 14 декември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:56, 10 мај 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org09:19, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org09:16, 16 јуни 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org08:26, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org19:23, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org11:46, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org07:42, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org11:01, 28 март 2022создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:33, 9 април 2021создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org19:34, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org16:16, 18 мај 2021создадена со најавување(?)7
hu.wikipedia.org16:45, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org07:05, 27 декември 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org13:53, 2 јуни 2021создадена со најавување(?)4
incubator.wikimedia.org22:01, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org08:26, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:48, 6 јуни 2021создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org04:11, 10 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:48, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org06:47, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org17:01, 14 октомври 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org18:44, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org12:23, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org11:49, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org02:18, 30 септември 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org15:34, 16 април 2021создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org19:06, 18 мај 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:07, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org00:55, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org12:53, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org06:48, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:36, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org19:07, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)53
mg.wikipedia.org08:09, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org09:02, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org15:59, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:57, 24 септември 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org06:49, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org08:34, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org11:41, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org07:58, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org08:43, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:36, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org17:09, 11 август 2022создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org15:13, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:38, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org20:26, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org23:09, 29 мај 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:17, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org08:32, 8 јуни 2021создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org19:03, 8 мај 2021создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org14:56, 25 јули 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org12:33, 11 април 2021создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org21:02, 17 септември 2021создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org09:04, 22 август 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org20:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org21:34, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org11:05, 9 октомври 2020создадена со најавување(?)8
si.wikipedia.org08:36, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org08:49, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org11:08, 24 ноември 2021создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org16:54, 26 март 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org12:24, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:33, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org01:51, 30 септември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:11, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org08:30, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org16:02, 14 август 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:01, 14 август 2021создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org16:03, 14 август 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org09:03, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:42, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org21:44, 18 септември 2021создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org11:08, 20 септември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org17:32, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org15:04, 2 мај 2021создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org12:18, 29 септември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org10:43, 17 септември 2021создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org12:53, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org09:29, 6 јуни 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org11:14, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:40, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)10.105
wikimania.wikimedia.org10:34, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org22:24, 18 септември 2021создадена со најавување(?)3
zh-yue.wikipedia.org16:10, 18 декември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org19:54, 28 март 2021создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org17:40, 13 август 2022создадена со најавување(?)0