Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Aesthetic of me
  • Зачленет: 09:48, 21 декември 2021 (пред 7 месеци)
  • Вкупно уредувања: 1.330
  • Број на приврзани сметки: 11
  • Глобална група: Исклучоци од глобални IP-блокови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org09:52, 21 декември 2021создадена со најавување(?)806
en.wikipedia.org09:49, 21 декември 2021создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org05:39, 29 јуни 2022создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org13:21, 18 април 2022создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org09:48, 21 декември 2021нова сметка(?)520
id.wiktionary.org13:04, 24 април 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:48, 21 декември 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org09:48, 21 декември 2021создадена со најавување(?)3
ru.wikipedia.org09:53, 21 декември 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:52, 21 декември 2021создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org06:51, 30 јули 2022создадена со најавување(?)0