Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: A Chinese user
  • Зачленет: 09:40, 5 јануари 2016 (пред 6 години)
  • Вкупно уредувања: 10.047
  • Број на приврзани сметки: 53
  • Глобална група: Исклучоци од глобални IP-блокови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org12:22, 3 мај 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org12:26, 3 мај 2022создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org04:16, 17 јуни 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org10:51, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org11:33, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org11:33, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:33, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org11:33, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org08:33, 20 мај 2017создадена со најавување(?)334
cs.wikipedia.org03:20, 5 јули 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org16:36, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org03:28, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org09:40, 5 јануари 2016нова сметка(?)45
en.wikinews.org06:10, 30 април 2022создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org04:29, 27 ноември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org07:15, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org08:46, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org09:19, 21 април 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org05:04, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org07:01, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org12:22, 3 мај 2022создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org05:06, 22 јуни 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org07:45, 14 мај 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org03:15, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org03:28, 4 декември 2020создадена со најавување(?)7
ko.wikipedia.org03:28, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:40, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org07:10, 18 јули 2022создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org09:40, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)4
meta.wikimedia.org09:40, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)265
ms.wikipedia.org08:09, 9 јуни 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org03:15, 23 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org13:54, 2 септември 2018создадена со најавување(?)4
ru.wikimedia.org17:43, 21 јуни 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org17:04, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org07:15, 18 јули 2022создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org04:14, 28 февруари 2022создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org11:42, 2 август 2022создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org06:21, 14 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org06:53, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org07:23, 27 февруари 2022создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org16:55, 19 ноември 2021создадена со најавување(?)57
wikimania.wikimedia.org12:49, 26 јули 2022создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org13:52, 2 септември 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org10:18, 28 јули 2022создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org03:28, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org13:36, 4 декември 2020создадена со најавување(?)9.330extendedconfirmed, ipblock-exempt, patroller
zh.wikibooks.org16:27, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org18:15, 3 декември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org06:40, 4 декември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org17:05, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org14:02, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org17:02, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0