Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org16:36, 2 март 2023создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org08:53, 1 јуни 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org16:34, 2 март 2023создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:36, 2 март 2023создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org16:41, 2 март 2023создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org23:42, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org09:18, 19 април 2021создадена со најавување(?)4
cy.wikisource.org23:47, 9 февруари 2023создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org16:27, 28 април 2023создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:12, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org23:34, 17 февруари 2023создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org21:09, 2 февруари 2023создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org03:36, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org22:11, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:12, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org04:08, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:11, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org23:42, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:56, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:23, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org08:53, 19 април 2021создадена со најавување(?)7autopatrolled
meta.wikimedia.org22:56, 14 април 2021нова сметка(?)15
mk.wikipedia.org22:11, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org23:06, 15 февруари 2023создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org23:26, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org04:18, 4 март 2023создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org23:44, 9 февруари 2023создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:12, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org22:10, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:45, 20 април 2021создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org22:10, 9 март 2023создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org23:42, 3 февруари 2023создадена со најавување(?)0