Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: AGK
  • Зачленет: 21:05, 21 октомври 2008 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 47.223
  • Број на приврзани сметки: 135
  • Глобална група: Правозастапници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)2
arc.wikipedia.org03:03, 14 април 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:59, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:49, 4 септември 2012создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org03:34, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org07:35, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org10:56, 4 март 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org19:48, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org20:51, 25 април 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org00:18, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org00:48, 23 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:31, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org23:25, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org02:25, 13 декември 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org20:48, 11 мај 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org18:53, 22 март 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org00:35, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)271
cs.wikipedia.org19:18, 29 мај 2012создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org23:26, 30 октомври 2011создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org13:22, 29 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org02:08, 4 мај 2010создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org22:12, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org08:52, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org03:30, 26 февруари 2011создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org01:13, 5 март 2010создадена со најавување(?)3
dty.wikipedia.org17:53, 26 мај 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org16:46, 13 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org02:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:05, 21 октомври 2008домашно вики(?)45.748abusefilter, extendedconfirmed
en.wikibooks.org15:23, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)2
en.wikinews.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)18
en.wikiquote.org15:23, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)6
en.wikisource.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)18
en.wikiversity.org15:23, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)8
en.wikivoyage.org17:33, 15 април 2013создадена со најавување(?)7
en.wiktionary.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)30
eo.wikipedia.org11:24, 12 февруари 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org03:39, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org23:04, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org00:22, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org14:49, 14 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org14:20, 2 септември 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org19:08, 23 декември 2008создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org16:29, 8 декември 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org23:13, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org15:50, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org08:42, 24 април 2019создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org21:18, 14 март 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org17:59, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:51, 16 мај 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:14, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org02:32, 13 декември 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org02:33, 16 јули 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:44, 8 ноември 2011создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org17:16, 18 февруари 2010создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)13
it.wikipedia.org00:55, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org14:11, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org14:59, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org20:20, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org19:19, 29 мај 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org13:36, 2 мај 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org16:55, 12 март 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:22, 1 март 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org01:34, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org08:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org08:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:00, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org19:42, 16 март 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)60
meta.wikimedia.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)883autopatrolled
ml.wikipedia.org12:02, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org17:26, 6 ноември 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org11:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org16:45, 24 април 2013создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org19:41, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org06:54, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org10:00, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org11:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org01:44, 18 февруари 2011создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org08:33, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org07:20, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org22:21, 9 април 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:41, 12 мај 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org01:41, 6 февруари 2012создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org19:25, 21 ноември 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org19:44, 16 март 2019создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)4
ru.wikipedia.org18:09, 11 мај 2009создадена со најавување(?)4
ru.wikinews.org00:28, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org14:23, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:31, 26 мај 2009создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org12:24, 12 јуни 2011создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)33
simple.wikiquote.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)5
sk.wikipedia.org23:05, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org00:51, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org02:16, 17 мај 2009создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org01:48, 16 април 2010создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org02:09, 1 мај 2010создадена со најавување(?)5
sv.wikipedia.org13:31, 26 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org18:58, 31 мај 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org21:49, 9 декември 2017создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org11:20, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org23:52, 21 декември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org21:03, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)54sysop
test.wikidata.org19:08, 22 февруари 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org15:50, 24 април 2018создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org15:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org15:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org19:23, 29 мај 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org04:50, 12 февруари 2011создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org16:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org12:27, 1 јули 2011создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org12:54, 7 мај 2012создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org16:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org02:12, 29 август 2010создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org15:18, 24 февруари 2010создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org19:49, 16 март 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org17:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:23, 3 април 2013создадена со најавување(?)27
wikimania2008.wikimedia.org21:05, 21 октомври 2008потврдено со лозинка(?)5
wikimania2012.wikimedia.org03:12, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org17:33, 15 април 2013создадена со најавување(?)9
wikimania2014.wikimedia.org01:16, 30 јули 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2017.wikimedia.org17:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org18:58, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org18:58, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org12:18, 22 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:22, 29 декември 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org20:10, 12 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org17:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0