Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: AAli (WMF)
  • Зачленет: 03:05, 28 септември 2021 (пред 10 месеци)
  • Вкупно уредувања: 24
  • Број на приврзани сметки: 19
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org16:11, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org12:21, 8 октомври 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org12:08, 8 октомври 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:45, 10 мај 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:40, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)12
en.wikibooks.org10:32, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org13:23, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:20, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org12:24, 20 април 2022создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org13:23, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org19:39, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)10
en.wiktionary.org10:42, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org15:02, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:54, 17 ноември 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org03:05, 28 септември 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:18, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org03:05, 28 септември 2021нова сметка(?)0
pt.wikipedia.org16:14, 28 јуни 2022создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:41, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0