Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: .avgas
  • Зачленет: 22:38, 2 март 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 25.172
  • Број на приврзани сметки: 604
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org12:00, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)3
am.wikipedia.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:57, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)9
ar.wikinews.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org15:00, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org18:59, 26 декември 2011создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org10:16, 10 јули 2010создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org15:01, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org15:02, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:07, 11 август 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)3
bs.wikinews.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:11, 24 октомври 2010создадена со најавување(?)3
ca.wikinews.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org21:09, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org22:38, 2 март 2010потврдено со лозинка(?)632autopatrolled
co.wikipedia.org17:08, 6 септември 2010создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org14:18, 9 јули 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org15:03, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)3
da.wikiquote.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org15:26, 2 април 2010создадена со најавување(?)13
de.wikibooks.org11:08, 11 септември 2012создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:03, 9 април 2010создадена со најавување(?)3
el.wikinews.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org12:38, 25 септември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:50, 7 март 2010создадена со најавување(?)21
en.wikibooks.org17:00, 24 април 2011создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org17:00, 24 април 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org12:50, 7 март 2010создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org14:54, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org11:22, 21 јули 2010создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org22:25, 16 април 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org20:04, 23 јули 2010создадена со најавување(?)3
eo.wikipedia.org16:48, 20 август 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org20:00, 7 октомври 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:26, 2 април 2010создадена со најавување(?)9
es.wikinews.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org15:04, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org12:36, 9 септември 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:13, 9 април 2010создадена со најавување(?)3
fa.wikinews.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org15:57, 14 декември 2011создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:22, 4 август 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:26, 2 април 2010создадена со најавување(?)10
fr.wikinews.org15:57, 14 декември 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org21:34, 17 декември 2011создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org15:05, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)3
hsb.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)7
hu.wikiquote.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org15:06, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org22:36, 17 април 2010создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:13, 23 јануари 2012создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org19:19, 3 мај 2010создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org19:19, 3 мај 2010создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org23:22, 10 септември 2010создадена со најавување(?)3
is.wikiquote.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:38, 2 март 2010домашно вики(?)23.884sysop
it.wikibooks.org15:08, 12 март 2010создадена со најавување(?)4
it.wikinews.org20:14, 4 април 2010создадена со најавување(?)2
it.wikiquote.org12:48, 7 март 2010создадена со најавување(?)3
it.wikisource.org21:04, 19 мај 2010создадена со најавување(?)7
it.wikiversity.org23:50, 13 август 2010создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org19:52, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org23:15, 28 април 2010создадена со најавување(?)49
iu.wikipedia.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:13, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)3
ja.wikinews.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org15:07, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)6
ko.wikinews.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)4
la.wikiquote.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org22:03, 8 април 2011создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org15:08, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:16, 9 мај 2010создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org10:02, 22 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:44, 21 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org19:54, 7 октомври 2011создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org20:00, 7 октомври 2011создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org23:44, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org22:38, 2 март 2010потврдено со лозинка(?)3
meta.wikimedia.org12:36, 1 април 2010создадена со најавување(?)81autopatrolled
mg.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org23:44, 13 ноември 2011создадена со најавување(?)5
ml.wikiquote.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org15:09, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org10:56, 10 јули 2010создадена со најавување(?)9
nl.wikiquote.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org21:30, 28 април 2011создадена со најавување(?)5
no.wikinews.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org15:10, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org07:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:01, 31 мај 2010создадена со најавување(?)4
pl.wikinews.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org16:39, 17 септември 2010создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org23:51, 11 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org10:56, 10 јули 2010создадена со најавување(?)8
pt.wikinews.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org13:29, 3 јули 2011создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)3
ro.wiktionary.org15:11, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org13:26, 14 март 2010создадена со најавување(?)10
ru.wikinews.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org17:52, 3 октомври 2010создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:04, 9 април 2010создадена со најавување(?)3
simple.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org15:57, 14 декември 2011создадена со најавување(?)4
sk.wikiquote.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org15:12, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:16, 2 октомври 2011создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org21:22, 15 мај 2010создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)3
sr.wikinews.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)3
su.wikiquote.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:38, 14 мај 2010создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org19:05, 20 декември 2010создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org12:01, 27 јуни 2010создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org15:13, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org15:06, 17 септември 2010создадена со најавување(?)3
tr.wikinews.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org15:14, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org15:15, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org15:15, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org15:15, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org15:15, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)6
uk.wikinews.org15:15, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org15:15, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org15:15, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org15:15, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org15:15, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org15:31, 1 јануари 2012создадена со најавување(?)5
vec.wikisource.org22:39, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org12:00, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:12, 25 мај 2010создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org14:48, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)319
wo.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org15:16, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org15:17, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:17, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org15:17, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org15:17, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org15:17, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org15:17, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org15:17, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org15:17, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:07, 12 април 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org15:17, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org15:18, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0