Придонеси на корисникот 2600:1700:8FD0:2240:0:0:0:0/64

За 2600:1700:8FD0:2240:0:0:0:0/64 Дневник на блокирања
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа IP-адреса е моментално глобално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис:

  • 10:02, 22 јуни 2021: Ruslik0 (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 2600:1700:8FD0:2240:0:0:0:0/64 (истекува на 22 јуни 2022 во 10:02 ч., само анонимни) (Long-term abuse)
Пребарување на придонесиприкажисобери
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

Не се пронајдени промени што одговараат на овој критериум.