Придонеси на корисникот

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа IP-адреса е моментално глобално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис:
  • 18:31, 24 декември 2011: Trijnstel (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 204.236.128.0/17 (бесконечно) (Cross-wiki spam: Amazon Web Services - Service has been used for trojan/spam attacks - Little or no good edits - Please email info@wikimedia.org if you are affected by this block)
Пребарување на придонеси
 
 
      
   

Не се пронајдени промени што одговараат на овој критериум.