Потребни шаблони

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 16:04, 19 јануари 2019. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Шаблон:Корисник en-3‏‎ (3 врски)
 2. Шаблон:=‏‎ (2 врски)
 3. Шаблон:Category other‏‎ (2 врски)
 4. Шаблон:Cite web‏‎ (2 врски)
 5. Шаблон:In category‏‎ (2 врски)
 6. Шаблон:Navigational templates‏‎ (2 врски)
 7. Шаблон:Pad‏‎ (2 врски)
 8. Шаблон:Tag‏‎ (2 врски)
 9. Шаблон:Tn‏‎ (2 врски)
 10. Шаблон:Yesno‏‎ (2 врски)
 11. Шаблон:Корисник da-2‏‎ (2 врски)
 12. Шаблон:Корисник it-1‏‎ (2 врски)
 13. Шаблон:Clear/doc‏‎ (1 врска)
 14. Шаблон:Click/doc‏‎ (1 врска)
 15. Шаблон:Db-meta/doc‏‎ (1 врска)
 16. Шаблон:Db/doc‏‎ (1 врска)
 17. Шаблон:Dead end‏‎ (1 врска)
 18. Шаблон:Documentation/doc‏‎ (1 врска)
 19. Шаблон:Helpbox/doc‏‎ (1 врска)
 20. Шаблон:High-risk‏‎ (1 врска)
 21. Шаблон:Howtoedit‏‎ (1 врска)
 22. Шаблон:Howtoeditsemi‏‎ (1 врска)
 23. Шаблон:Infobox/doc‏‎ (1 врска)
 24. Шаблон:Lorem ipsum/doc‏‎ (1 врска)
 25. Шаблон:Ltsmeta‏‎ (1 врска)
 26. Шаблон:Main‏‎ (1 врска)
 27. Шаблон:Mbox/doc‏‎ (1 врска)
 28. Шаблон:NUMBEROFVIEWS‏‎ (1 врска)
 29. Шаблон:Navbar/doc‏‎ (1 врска)
 30. Шаблон:Not English‏‎ (1 врска)
 31. Шаблон:Ombox/core/doc‏‎ (1 врска)
 32. Шаблон:Ombox/doc‏‎ (1 врска)
 33. Шаблон:Rellink/doc‏‎ (1 врска)
 34. Шаблон:Single namespace‏‎ (1 врска)
 35. Шаблон:TL/doc‏‎ (1 врска)
 36. Шаблон:Template doc page viewed directly/doc‏‎ (1 врска)
 37. Шаблон:Template other/doc‏‎ (1 врска)
 38. Шаблон:Template shortcut/doc‏‎ (1 врска)
 39. Шаблон:Tlx/doc‏‎ (1 врска)
 40. Шаблон:Unreferenced‏‎ (1 врска)
 41. Шаблон:User UTC+1‏‎ (1 врска)
 42. Шаблон:User info‏‎ (1 врска)
 43. Шаблон:ЈС-100‏‎ (1 врска)
 44. Шаблон:Јазици‏‎ (1 врска)
 45. Шаблон:Категорија за Википедија/doc‏‎ (1 врска)
 46. Шаблон:Корисник eo-1‏‎ (1 врска)
 47. Шаблон:Корисник es-1‏‎ (1 врска)
 48. Шаблон:Корисник es-2‏‎ (1 врска)
 49. Шаблон:Корисник fi-1‏‎ (1 врска)
 50. Шаблон:Корисник fr-1‏‎ (1 врска)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).