Некатегоризирани преуредувања

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 15:49, 16 јануари 2019. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Шаблон:Audio
 2. Шаблон:Babel-6
 3. Шаблон:Bot
 4. Шаблон:Clear
 5. Шаблон:Collapsible option
 6. Шаблон:DIRMARK
 7. Шаблон:Db
 8. Шаблон:Db-meta
 9. Шаблон:Documentation
 10. Шаблон:EndMultiCol
 11. Шаблон:Helpbox
 12. Шаблон:LQT-објава увезена од корисникот со различен опис
 13. Шаблон:LQT-страница пертворена во Тек
 14. Шаблон:LQT премести нишка-никулец претворена во Тек
 15. Шаблон:Lorem ipsum
 16. Шаблон:MultiCol
 17. Шаблон:N/A
 18. Шаблон:Navbar
 19. Шаблон:Nowrap
 20. Шаблон:Ombox
 21. Шаблон:Ombox/core
 22. Шаблон:Prettytable
 23. Шаблон:Rellink
 24. Шаблон:Softredirect
 25. Шаблон:TL
 26. Шаблон:TOCright
 27. Шаблон:Td
 28. Шаблон:Template other
 29. Шаблон:Template shortcut
 30. Шаблон:Tlx
 31. Шаблон:Wikivar
 32. Шаблон:Архив за претворената LQT-страница
 33. Шаблон:Архива за претворени викитекстуални страници за разговор
 34. Шаблон:Бикитекстуална страница за разговор што треба да се претвори во Тек
 35. Шаблон:Вавилон
 36. Шаблон:Викикниги:Огласна табла за администратори/шаблон
 37. Шаблон:Викикниги ЧПП
 38. Шаблон:Вовед
 39. Шаблон:Готвач-навигатор
 40. Шаблон:Декамерон
 41. Шаблон:Избран рецепт
 42. Шаблон:Избрана состојка
 43. Шаблон:Инфокутија/ред
 44. Шаблон:Книга, Радулов
 45. Шаблон:Латински
 46. Шаблон:Наводи
 47. Шаблон:Објава од LiquidThreads увезена со со притаен корисник.
 48. Шаблон:Отворен готвач
 49. Шаблон:ПНлисти
 50. Шаблон:Пара

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).