ЛРТК

Од Wikibooks
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Леонид-Рене-Томас Караџинов (Лео) е роден на 20/05/1999 во Белгија, од мајка Софи и татко Сале, но најголем дел од животот го поминал во град Скопје, Македонија. Караџинов, се истакнал во најразлични дејности во раното детство, како и со малтретирање мачки. Но, сепак најдоминантна особина со која се одликувало ова говедо била присутната отвореност кон светот. Така на училишна возраст, заборавајќи ја вратата од својот тоалет, тој уринирал пред очите на бројни посетители, по што суптилно но силно бил укорен од својата создавателка, а.к.а. Софи докторица. Како растел тој се менувал, а со тоа се менувала и неговата фризура. Почнувајќи од природната форма на кацига, тој ја скастрил постепено во биберка. Во денешно време, има преминато преку тие периоди и ја третира својата коса на поинаков начин. Неговите училишни денови не биле еднолични, што значи дека во животот искусил повеќе работи. Тој тогаш на момент се занимавал и со ситни кражби, но на благодарност на чуварот, Лео не тргнал по лош пат. Во овие времиња биле почетоците и на основањето на неговите фан клубови, кои се состојат од разноразни бештии. Но гомното стекнало и многу пријатели, кои се познати по своите изреки: „Плитка путка близнаци не раѓа“- А.Ц.За време на часевите иако попречуван од професорката по ликовно образование, тој невоздржано се изразувал себе си. Своето образование го продолжил во престижната средна школа на Венера и Виктор-НОВА. Овде тој се здобил со многу пријатели, некои инетересни- Џоле, некои глупи- Џереп, некои напафкани- Кирца, а и непосакувано приврзани- М..... . Успеал да воодушеви но и да вознемири многу личности во оваа установа, но неговиот недопирлив шарм-како што вели Анѓушев- е она кое го искупило за неговите гревови.

Постои и друга теорија за неговиот настанок:„ Лео бил создаден со цел внесување на забава во здодевниот свет создаден од Бог. Но, тогаш била создадена и Марија за да не му биде здодевно на Лео и тие да имаат деца.“(извор: вежби по македонски јазик). 
Друг аспект на неговото постоење е Бетмен, но за тоа не би требало да бидат запознаени повеќе луѓе, секако освен Марија- the highlight of his life. За неа да зборува дозволено му е само на нејзиното сонце, така да овој извор нема никакво право да продолжи. Оној кој треба да пишува за неа е самиот Бетмен; да раскаже за она што го сака и од кое му вријат живците. :Р 

Мара сака се кај Лео, па дури и тоа шо е глуп на моменти и не сфаќа колку го сака.. добро не дека баш го сака воа, ама од гомцето е така да не може да не го сака.. Брат не знам како да ти кажам колку само онака ми правиш се најубаво да ми биде и кога сум ти како играчка хахаха и кога се глупираме и кога се.. секогаш кога сме заедно.. ама шо тебе бе, фала на Софи шо те трпела таков жив 9 месеци, па сега јас те користам. Излишни се зборови. Среќен Роденден и да не бидам клише ќе ти речам еби се. Те сакам