Преглед на кодот на Разговор со корисник:לערי ריינהארט

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Немате дозвола за уредување на оваа страница, од следнава причина:

Вашата IP-адреса е опсег кој е блокиран на сите Викимедиини викија.

Блокот го зададе Tks4Fish (meta.wikimedia.org). Наведената причина гласи Open Proxy/Webhost: Contact stewards if you are affected. .

  • Почеток на блокот: 05:08, 17 февруари 2021
  • Истек на блокот: 05:08, 17 февруари 2024

Вашата тековна IP-адреса е 18.207.161.67, а блокираниот опсег е 18.207.0.0/16. Наведете ги сите гореприкажани сознанија ако сакате да поднесете жалба.

Доколку сметате дека сте блокирани по грешка, можете дополнителни информации и напатствија ќе најдете на глобалното правило „Без отворени застапници“. Во спротивно, за да поразговарате за блокот, поставете барање за разлгедување на Мета или пак пишете е-пошта на OTRS-редицата на надзорниците на stewards@wikimedia.org, вклучувајќи ги горенаведените поединости.


Можете да го погледнете и копирате кодот на оваа страница.

Назад на Разговор со корисник:לערי ריינהארט.